Gadgets en nieuwe technieken maken ons leven futuristischer en spannender dan ooit. Een markt die nieuwe technieken omarmt is zeker de iGaming-industrie. Niet alleen makers denken na over betere methoden om online weddenschappen leuker en simpeler te maken, ook gokkers zelf doen er alles aan om van wedden op hun favoriete sport meer te maken dan het online invullen van een wedstrookje.

De beste bookmakers bieden micro betting

Wedden op sport was ooit niets meer dan: voorspellen wie er wint. Je vulde een wedstrookje in met een geldbedrag en bepaalde wie jij dacht dat er zou winnen. Omdat dit nu bijna volledig online plaatsvindt, is er heel veel veranderd. Niet alleen plaats je de weddenschappen natuurlijk in een flitsende app, maar je kunt ook zogenaamde micro bets plaatsen. Micro bets zijn weddenschappen op onderdelen van de sport. De beste bookmakers in sportweddenschappen bieden je de mogelijkheid om op prestaties van individuele spelers van een team te wedden of, bijvoorbeeld in voetbal, of ze kaarten zullen pakken. Zo is er veel meer mogelijk dan alleen de wedstrijd zelf voorspellen en de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos door de nieuwste technieken en apps die alles kunnen bijhouden van spelers op het veld.

Virtual Reality en Augmented Reality

Live streaming heeft de wereld van online sportweddenschappen veroverd sinds aanbieders van sportsbooks erachter zijn gekomen dat je ook live weddenschappen kunt plaatsen terwijl je de sporten volgt op een live stream. Bij live wedden krijg je een beter overzicht van de sporter of het team waar je op hebt ingezet en zie je bijvoorbeeld of of ze in vorm zijn. Je zou zelfs na een slechte start van jouw sporter of team je voorspelling aan kunnen passen. Maar, wat als je de wedstrijd kunt volgen alsof je er zelf bij bent? Alsof je echt in het stadion zit? Of, nog beter voor de goed geïnformeerde sporter: wat als je live updates ontvangt op je scherm over alle statistieken die je nodig hebt om een goede beslissing te maken? Met augmented en virtual reality zijn die mogelijkheden er eindelijk. Een VR-bril kan je het gevoel geven de wedstrijd te volgens alsof je echt live aanwezig bent en augmented reality kan ter plaatse de statistieken die jij nodig hebt op het scherm van je telefoon laten zien, naast de speler waar jij je telefoon op richt.

Smart speakers en watches

Smart speakers en watches zijn geweldige uitvindingen voor iedereen die op een snelle en handige manier op de hoogte wil blijven van online weddenschappen of andere informatie. Met een smart speaker hoef je alleen maar je vragen te stellen via de microfoon en de speaker geeft je een antwoord. Met een smart watch krijg je al je updates snel en zonder gedoe en kun je snel bets plaatsen en informatie opvragen terwijl je iets anders doet of bijvoorbeeld onderweg bent. Deze gadgets helpen je dus in het vinden en verzamelen van de juiste informatie zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken. Deze tools maken wedden op sport daarom mobieler en praktischer dan ooit tevoren.