Sneakerjagers opgelet, wij hebben dé gadget voor sneaker-freaks gevonden. Met dit unieke apparaat lat je jouw sneakers zweven. Zo kun je altijd pronken met jouw favoriete schoenen. Het mooiste van alles, je kunt de gadget gemakkelijk zelf in huis halen.

Een gadget waarmee je jouw sneaker laat zweven

AliExpress verkoopt nu een sneaker gadget waarvan je nog niet wist dat je ‘m moest hebben. Met deze gadget laat je jouw favoriete sneaker zweven, als ultieme show-off. Het is een echte must-have voor de sneakerliefhebbers die graag pronken met een duur exemplaar.

Het apparaat wordt geleverd met een dubbelzijdige magneet. Deze sterke magneet plaats je tegen de achterzijde van je schoen (op de foto’s is dat de bovenzijde van de sneaker). Doordat de gadget vol met magnetische platen zit, lijkt het net alsof de sneaker zweeft.

sneaker gadget

Door het licht zie jij je lievelingssneaker op z’n best. Je kunt er zelfs mee draaien om de schoen van alle kanten te bekijken. Zeg nou eerlijk, dit is toch geweldig voor op de kast!? Zo lijkt het net alsof ze in de winkel staan.

Koop het geweldige apparaat nu op AliExpress

Goed nieuws, je kunt de ultieme gadget voor je sneaker nu bestellen op AliExpress. Voor €53,06 haal je deze toffe gadget in huis. Je hebt een zwarte- en een witte variant. Daarnaast geeft Ome Ali je een garantie dat het apparaat binnen tien dagen binnen is. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

sneaker gadget

Laat je witte schoenen weer stralen

Als je de sneaker laat zweven in deze gadget, dan moet-ie natuurlijk wel helemaal schoon zijn. Er is niets viezer dan een plek op je witte sneaker. Geen zorgen, wij helpen je. Met deze tips worden je favoriete witte sneakers weer helemaal wit. Na het schoonmaken kun je ze weer showen in je nieuwe gadget.