We kennen het allemaal wel: je hebt zin in een biertje, maar er ligt weer niks koud. Met de Chill-O-Matic is dit probleem verleden tijd. Met deze automatische bierkoeler is je blikje bier namelijk binnen 60 seconden ijs- en ijskoud!

Een werkende koeltechniek

Met de Chill-O- Matic heb je nooit meer lauw bier. Het enige wat je hoeft te doen is je blikje en wat ijs in de Chill-O-Matic te gooien. Vervolgens draait deze 60 seconden lang rond en daarna kan jij genieten van een heerlijk koud biertje, geweldig toch!?

chill-o-matic bierkoeler

Bierkoeler koelt 240 keer sneller dan een koelkast

Door de ingenieuze draaitechniek koelt deze automatische koelbox zo’n 240 keer sneller dan een koelkast. Je hoeft overigens ook niet bang te zijn dat je biertje gaat schuimen, want de makers van de Chill-O-Matic verzekeren je dat het biertje direct na het koelen kan worden geopend zonder dat de hele boel onder bier zit.

Je hoeft dus ook nooit meer rond te sjouwen met een loodzware koelbox, wat ijs en je favoriete drankje is genoeg voor de hele dag!

chill-o-matic

Chill-O-Matic bestellen op Bol.com

De Chill-O-Matic is verkrijgbaar op bol.com voor slechts € 29,95,-. Met maar twee AA-batterijen kun je al aan de slag. Haal deze geniale automatische bierkoeler in huis en je bent verzekerd van koud bier in een handomdraai.

Ben je nou toch iets meer van de ‘simpele’ bierkoelers? Dan raden we je aan om deze handige koeltas voor 6-packs eens te bekijken. Handig en compact en altijd koud bier onderweg!