Entertainment

Funda-parel: prachtige woonboerderij biedt midden in de woonkamer ruimte om je sportauto te parkeren

Woonboerderij Leidschendam

Niets is wat het lijkt. Een uitspraak die op veel Funda-woningen van toepassing is. Zo ook een op het oog zo gewone woonboerderij in het Zuid-Hollandse Leidschendam. Want in de woonkamer zien we wel iets heel bijzonders.

Unieke woonboerderij is uitgerust met een heuse showroom in de woonkamer

De betreffende woonboerderij is zoals gezegd gelegen in het Zuid-Hollandse Leidschendam, in de buurt van Den Haag. Bij aankomst bij de woonboerderij valt direct het statige karakter in het oog. Twee sierlijke hekken houden pottenkijkers buiten. Dit zet de toon voor wat we binnen aantreffen.

Bij het openen van de voordeur zien we een ruime hal, afgemaakt met een ruime begane grond in zijn algemeenheid. Op deze verdieping zijn er mogelijkheden in overvloed. Denk aan een ruime woonkamer en keuken, maar bijvoorbeeld ook een bar en een kantoorruimte. En dan hebben we het meest bijzondere nog niet eens gehad. De foto’s verraden namelijk dat er een soort showroom in de woonkamer is gebouwd, waar nu een heuse Lamborghini Countach en een klassieke Ferrari in het oog springen. Maar jij kunt je boodschappenwagentje daar ook gewoon zetten.

Eerste verdieping bestaat uit ruime slaapkamers

Gaan we naar de eerste verdieping, waar luxe en comfort hand in hand samengaan. Op deze verdieping zijn drie comfortabele slaapkamers te vinden, allen voorzien van een inloopkast. Daarnaast zijn er ook nog eens twee badkamers. Nooit meer ruzie om de wasbak dus. Badkamer 1 is voorzien van een luxueus ligbad, een dubbele wastafel met meubel en een ruime inloopdouche biedt, terwijl de tweede badkamer is uitgerust met een moderne inloopdouche en een ruime wastafel.  Ook is er een balkon, dat een adembenemend uitzicht over het Zuid-Hollandse landschap biedt.

Twee guesthouses

Om dit helemaal af te toppen, zijn er op het buitenterrein – het perceel is immers liefst 6.548 m² groot – twee guesthouses ingericht. Perfect voor als je vrienden of familie over de vloer hebt, of simpelweg een B&B of iets dergelijks op wil starten. Appartement 1 beschikt over een gezellig open slaapgedeelte, een eigen badkamer en een inbouwkast, en biedt een waanzinnig uitzicht over het achtergelegen recreatiegebied. Appartement 2 biedt twee comfortabele slaapkamers, twee moderne badkamers en twee inbouwkasten.

Naast deze gastenverblijven beschikt de woonboerderij ook nog over een grote loods, momenteel verdeeld in een ruime stallingsruimte voor auto’s en een ruimte met paardenboxen. Bovendien is er een moderne carport van circa 28.00m x 5.00m die plaats biedt aan meerdere auto’s. De vraagprijs voor dit alles: € 4.950.000. Check de advertentie op Funda voor meer informatie.