De huizenmarkt in Nederland blijft een totale gekte. In dit geval doelen we niet alleen op de torenhoge prijzen voor een pand, maar ook op de gekke taferelen die we tegenkomen. Zo ook bij een woning in Leiden op Funda. We kunnen wel stellen dat deze mensen genieten van het leven, maar dit hebben we nog nooit eerder gezien.

Woning in Leiden op Funda

De desbetreffende woning van Funda is een mooi pand in Leiden. In de advertentietekst wordt het volgende gezegd: “U heeft geen excuses meer om de schoonfamilie niet uit te nodigen. De gehele familie met aanhang kan hier gezellig samenkomen.” Deze uitspraak van de makelaar past perfect bij de familie die nu het huis bewonen. Het gaat namelijk om Laurent Roemer. Hij is een franchisenemer van Jumbo en woont samen met zijn gezellige gezin in deze woning in Leiden.

funda woning leiden

Gezellig huis

Het huis is gezellig ingericht, voor sommige mensen zelfs ietwat chaotisch. De woonkamer bevat veel kleuren met daarbij een open haard en een tv-hoek. Overal zijn duidelijk champagneflessen terug te zien, in de woonkamer en zelfs in de kledingkasten. We kunnen dus wel stellen dat de familie Roemer van een aantal flesjes houdt. De flesjes zijn niet alleen te zien bij de kledingkasten van vader en moeder Roemer van het gezin, maar ook bij de zonen Roemer. Het is dus een echt familieding.

funda woning leiden

Lamborghini in woning

De foto’s van de woning in Leiden op Funda geven stiekem al een goed beeld van de levensstijl en gebruiken van de huidige bewoners van het pand. Maar dit is niet alles. Er staat namelijk een Lamborghini Huracán in de woning. In de garage staat de prachtige auto. De garage is zo groot dat het ook als slaapkamer gebruikt zou kunnen worden.

funda woning leiden

Zoek jij toevallig een mooie woning in Leiden en heb je wel wat te besteden? Dan is deze woning een mogelijkheid. Meer zien van de woning? Ga dan naar de Funda-pagina.

Bron: Quote.