Deze villa in Oostzaan staat te koop voor een miljoenenbedrag. Saillant detail: de huidige eigenaar handelt in erotische artikelen. Word jij al opgewonden van deze woning?

Amerikaanse stijl

In Oostzaan, een klein dorpje in de buurt van Amsterdam, staat een grote villa in Amerikaanse stijl. Het lijkt net alsof je in de Verenigde Staten bent als je voor deze grote villa in Oostzaan staat. De auto voor de deur past goed bij het beeld dat hier een rijk persoon woont. Op de foto is namelijk een mooie Porsche op de oprit te zien. De eigenaar van de villa heeft waarschijnlijk genoeg geld op de bank staan en vindt het leuk om dit te showen.

Luxe villa in Oostzaan

De villa in Oostzaan ziet er luxe uit. Het interieur is modern en erg populair. Er zijn spannende fotografische kunstwerken, zwartstalen deuren, veel glimmende objecten en zoals gewoonlijk in dure huizen een visgraatvloer. De keuken is groot en van alle nieuwe technologische snufjes voorzien. Ook de woonkamer is lekker ruim. Je kunt hier heerlijk genieten van een mooie film of een spannende serie. De slaapkamers in het huis zijn opvallend. Over smaak valt altijd te twisten, dat blijkt wel als je kijkt naar de slaapkamers. De een vindt het erg mooi, de ander houdt er totaal niet van.

villa Oostzaan

Eigenaar van woning

De eigenaar van deze gigantische villa is niet alleen eigenaar van zijn eigen woning, maar ook van een onderneming in erotische artikelen. Hij heeft een 17 jaar jongere vrouw die actief is in de beautywereld. De villa in Oostzaan staat momenteel te koop voor een vraagprijs van maar liefst 2.500.000 euro. Het kost dus aardig wat geld, maar dan heb je ook wat! Helaas krijg je de Porsche die op de oprit staat, er niet bij. Ach ja, je kunt niet alles hebben in het leven!

Meer zien van de woning? Ga dan naar de Funda-pagina.

Bron: Quote.

Beeld: 11 Makelaars BV I Baerz & Co.