Een huis met privéstrand in Nederland? Ja je leest dit goed. Wij kwamen dit pareltje tegen op Funda en moesten dit toch echt even met jullie delen.

Een privéstrand

Je moet geluk hebben met de huidige huizenmarkt om je droomhuis tegen te komen op Funda. In het plaatjes Lathum in Gelderland (midden Nederland) staat één van de mooiste huizen die je in ons land kunt tegen komen, qua locatie dan. Het ligt namelijk aan één van de grootste recreatieplassen genaamd de Rhederlaag. Met andere woorden: je achtertuin bevat dus een strand. Wie kan dat nou zeggen? De aanstaande koper dus. Die kan voortaan de zomers doorbrengen op zijn of haar eigen privéstrand.

Wat kun je verder verwachten?

De gelukzak die dit huis (onder voorbehoud) heeft gekocht hoeft weinig te klussen aan het huis, want die is in erg goede staat. Er is zelfs recentelijk nog een nieuwe badkamer ingezet. Het prijskaartje? Een dikke 950.000 euro. Voor dit bedrag krijg je een heleboel terug. Het huis telt maar liefst 185 vierkante meter en de tuin heeft een oppervlakte van (hou je vast) 800 vierkante meter (!). De tuin beschikt dus over een strand met fenomenaal uitzicht. Ook heb je de beschikking over een thuiswerkkantoor en een oprit voor minstens vijf auto’s. Zal de kersverse eigenaar zijn of haar vrienden al lekker hebben uitgenodigd voor een dikke beachparty?

En natuurlijk de foto’s

Waarschijnlijk ben je nu helemaal benieuwd hoe dit huis eruit ziet. Wij hebben een aantal foto’s die op Funda staan voor je op een rijtje gezet.

465_2160 funda
funda-8 funda-3

 

Wil je je verlekkeren aan andere Funda-parels? Neem dan eens een kijkje naar  deze luxe villa met eigen tennisbaan.