Entertainment

Bekijk nu de trailer van Freddie Mercury’s biografie: Bohemian Rhapsody

Freddie Mercury Biografie Bohemian Rhapsody

Meest legendarische man van de beste rockband ooit of niet, Freddie Mercury is zo’n icoon wiens biografie je wil zien! Daarom vertellen wij je met een bereik van 4 octaven dat de aankondiging uit 2010 eindelijk het witte doek bereikt! Vanaf 2 november brengen de bioscopen een ode aan de man die ons zelfverzekerd heeft gemaakt over borsthaar, een dikke ‘stache en strakke hemdjes.

In de langverwachte biografie is het Rami Malek die de leadzanger van Queen terug naar het podium brengt. Niet geheel verrassend heet de verfilming Bohemian Rhapsody, het nummer dat zelf door het icoon geschreven is. Zie in de trailer hoe de komende biografische dramafilm ons een tour geeft door de eerste 15 jaar van de groep, naar hun optreden bij Live Aid in 1985, zes jaar voor de dood van Mercury.

Watch on YouTube

De film is geschreven door Anthony McCarten en vastgelegd door Dexter Fletcher, die op zijn beurt moest rekenen op ondersteuning van onder andere Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander en Mike Myers.