Cars & Bikes

Zien: Frans Duijts scheurt van show naar show in supercar t.w.v. 318.185 euro

auto frans duijts

Frans Duijts heeft een absolute supercar in zijn garage staan. Frans Duijts heeft namelijk een peperdure McLaren 720S Spider op de kop weten te tikken. Is dat zingen toch nog ergens goed voor!

Frans Duijts rijdt rond in een auto om van te smullen

Dit verzin je toch niet!? Frans Duijts in een razendsnelle McLaren 720S. Nee, toen wij het voor het eerst zagen, moesten we ook even twee keer lezen. Toch is het zo, onze eigen Frans Duijts rijdt in een onberispelijke en jaloersmakende McLaren die de nodige centen mag kosten.

View post on Instagram
 

Peperdure auto Frans Duijts: beestachtige McLaren 720S Spider

Frans Duijts is een echte McLaren-fanaat. Voordat hij deze auto bij McLaren Utrecht ophaalde, reed hij namelijk al in een McLaren 570S Spider. Toch kon hij deze auto niet laten schieten. Dat begrijpen we maar al te goed. De nieuwe auto van Frans Duijts heeft namelijk 720 pk onder de motorkap en zit binnen de 2,9 seconden van 0 op 100 km/u. Lekker man! Het is dat Fransie deze dikke bak krijgt aangeboden van de dealer, maar anders moest hij er maar liefst 318.185 euro voor neerleggen!

View post on Instagram
 

Rijvaardigheidsles om supercar onder controle te houden

Voordat je in zo’n dikke wagen de weg op rijdt, moet je natuurlijke beschikken over de nodige rijskills. Daarom nam Frans Duijts voor de ontvangst van deze auto een rijvaardigheidslesje. Met zo’n dikke bak wil je natuurlijk geen schade rijden!

View post on Instagram
 

Daniel Ricciardo rijdt rond in zijn eigen variant van de McLaren 720S Spider. Dát is pas een unieke bolide.