De geruchten waren niet mis de afgelopen weken. Sarah van Soelen is schijnbaar de nieuwe vriendin van André Hazes, en dat hebben we mogen weten ook. Nu staat ze keihard in de spotlights en die spotlights kun je maar beter zo goed mogelijk afstellen. Daarom hebben we de leukste foto’s van Sarah van Soelen uitgezocht.

Sarah van Soelen is de nieuwe vriendin van André Hazes

Heeft Andre Hazes nou wel een nieuwe vriendin, of is het een hele intieme vriendschap? Die vraag is veel gesteld en het antwoord is nog altijd niet definitief boven water. Wat we wel zeker weten, is dat sinds de breuk met Monique Westenberg de familie van Soelen gastvrij is geweest voor de verdrietige André. En dan vooral Sarah van Soelen, die naar verluidt het wel heel gezellig heeft met de zoon van Nederlands’ grootste volkszanger. Voer voor de roddelbladen natuurlijk. En voor de geïnteresseerden: André Hazes heeft wel een goede smaak.

De leukste foto’s van Sarah van Soelen

De ontwikkelingen rondom de relatie tussen de twee lijken zichzelf elke dag te updaten. Daarom gaan we even kennismaken met Sarah van Soelen en dat doen we op onze oude vertrouwde manier. Net als de vriendin van Kalvijn is de nieuwe vermeende vriendin van André Hazes van uitzonderlijke schoonheid. Het is wel duidelijk dat ze zelf ook veel waarde aan haar schoonheid hecht, maar daar kijken we wel doorheen.