Het lijkt erop dat de champagne na meer dan 30 jaar op springen staat! We zijn namelijk maar liefst 35 lentes verder als de Nederlandse Grand Prix in 2020 werkelijk zijn ziel terugkrijgt. De Britse media zijn er in ieder geval over uit dat de deal voor een Formule 1 in Zandvoort zo goed als rond is.

Ook volgens Jan Lammers ziet het er feitelijk hartstikke goed uit ziet. Formula One Management, de commerciële-rechtenhouder van de Formule 1, is namelijk steeds dikker met Circuit Zandvoort. Alleen moeten de details nog worden ingevuld.

Formule 1 in Zandvoort

Eerlijk is eerlijk, het begint wel tijd te worden, en fout kan het bijna niet meer gaan. 5 maanden geleden kreeg Circuit Zandvoort al groen licht van Formula One. Volgens Prins Bernhard van Oranje, eigenaar van het Zandvoortse circuit, was er slechts nog een krabbeltje voor nodig. Dat krabbeltje voor de vijfjarige overeenkomst is er volgens Jan Lammers echter nog steeds niet. Waarom dan toch dit bericht? Omdat André Venema als Hoofdredacteur magazine Formule 1 de volgende tweet eruit gooide:

Het ligt in ieder geval allemaal wel vrij in lijn met elkaar. Om nog maar eens op lammers terug te komen: “De puntjes worden op de i gezet en het lijkt allemaal nog steeds de goede kant op te gaan. Maar we concentreren ons – net als Max Verstappen bij wijze van spreken – op één meter tegelijk. Als we dat goed doen, hopen we het positief af te sluiten. Maar we willen zeker niet op de zaken vooruit lopen en de fout maken om te vroeg te juichen. Dat doen we pas als het echt rond is, aangekondigd en al.” Het gehele fragment is te zien op de website van de Telegraaf.