Voor liefhebbers van de Ford GT hebben we goed nieuws! Niet alleen scheurt het vernieuwde monster deze zomer weer de markt op, maar wanneer je er eentje aanschaft krijg je er een ​​nieuw customized 43-millimeter chronograaf polshorloge bij! De zogeheten “Ford GT Watch” van Ford en Autodromo klokt in op 10.000 euro, waar de Supercar dit doet op 430.000!

Ford GT Watch 5 Ford GT Watch 1

Mocht je nou geen vier ton hebben liggen, dan kun je natuurlijk altijd nog je pols verrijken met een mooie Casio!

Ford GT Watch

Het horloge heeft – geheel in lijn met de auto – diverse design-elementen overgenomen van Ford’s paradepaardje. Zo is de kroon precies hetzelfde vormgegeven als de knop voor de multimedia-bediening in de auto. Daarnaast wordt de wijzerplaat gekenmerkt door een honingraad-structuur die ook terug te vinden is in de aluminium delen van de Ford GT. Details die de consument absoluut zullen bekoren. Het geheel is omgeven door een saffieren kast welke unieke serienummers draagt.

Ford GT Watch 2 Ford GT Watch 2 3

Door het kristallen transparante saffierglas aan de achterzijde van de klok is te zien hoe het horloge zichzelf leven schenkt door middel van het automatische uurwerk, vervaardigd in Zwitserland door Manufacture La Joux-Perret. Bijzonder en geliefd bij horlogeliefhebbers is het feit dat het hier een ‘flyback chronograaf’ betreft.

Mix & Match

Het mooie is dat je dit luxueuze polshorloge in exact hetzelfde kleurenpatroon kunt krijgen als je nieuwe auto! Check dus de Autodromo-website configurator om te mixen en matchen! Om het de exclusiviteit te geven die het verdient wordt er in elk uurwerk het bijbehorende Ford GT-chassisnummer gegraveerd! 

Volgens berichtgeving van Motor Authority opent Ford later dit jaar weer de wachtlijst voor de GT. Echter komen alleen de klanten die nog een order open hebben staan in aanmerking voor een slot.

Ford GT Watch 8 Ford GT Watch 6 Ford GT Watch 7