De ene Ford-dealer is de andere Ford-dealer niet, zo blijkt maar weer uit Ohio! Daar biedt een dealer zijn klanten namelijk Ford Mustang GT’s met een compleet pakket: 800 pk, nitro en een beetje garantie:

Beechmont Ford Performance

We snappen dat je nu spreekwoordelijk gezegd direct die nitroknop in wil drukken om zsm in Ohio te komen. Mocht je daar heelhuids aankomen, dan mag jij je melden bij Beechmont Ford Performance! Eerder vlogen hier al supercharged Mustang GT’s met meer dan 700 pk vliegen de deur uit voor minder dan $ 40.000! Het nieuwste aanbod van deze dealer valt echter iets duurder uit, waar de synchronisatie met de Drag Pak niet gratis is.

Beechmont Ford Performance rust de Mustang GT uit Nitro, een lachgasregelaar, een externe flesopener, Steeda-trekveren, Mickey Thompson Street SS-banden, aftermarket-halfassen, billetoliepompversnellingen en verbeterde crankwielen. Het dealerbedrijf zegt dat elke Mustang GT die is uitgerust met deze kit in staat zal zijn om een drag-racetrack van 1/4 mile (0.4 km) binnen 10-seconden te verslinden!

Mustang GT

Je kunt bij Beechmont Ford Performance natuurlijk ook terecht met je eigen Mustang GT, waar het de Drag Pak aanbiedt voor ieder niveau, of de auto nou een handmatige- of automatische transmissie heeft. Maar als je er dan toch bent: klanten die veel energie nodig denken te hebben kunnen er ook voor kiezen om hun Mustang uit te laten rusten met een supercharger of turbo.

Bij dit soort keuzes is het uiteraard wel belangrijk dat jij de juiste autoverzekering hebt. Je wilt immers niet teveel betalen, maar ook zeker zijn dat alles binnen je autoverzekering valt. Kijk daarom altijd even op autoverzekering vergelijken, zodat je altijd zeker van je zaak bent! Verder is er weinig om je zorgen over te maken volgens de marketingmanager van de showroom, Charlie Watson:

“Nitro is een zeer efficiĆ«nte en zeer verkeerd begrepen vermogensboost. Het is niet gevaarlijker dan een supercharger of een turbo, het is gewoon makkelijker te misbruiken”. Zo, en nu naar Ohio jij!