Veilig thuis vanaf de bank met een zak chips in de hand kijken naar ongemakkelijke mensen die nerveus aan de bar wachten tot hun blind date komt binnengelopen. Mensen op zoek naar de liefde, en aan barman Victor en de serveersters  Maartje, Kelly en Fleur de taak de liefde te serveren. En over First Dates-serveerster Fleur willen we het even wat langer hebben vandaag.

First Dates-serveerster Fleur

De kracht van het programma zit hem natuurlijk in het ongemakkelijke format. Mensen treden niet alleen uit hun comfortzone, ze doen dat ook nog eens op nationale televisie. En dat levert hilarische (en voldoende pijnlijke) beelden op. Ondanks dat het aantal echte relaties dat voortvloeit uit het programma niet heel hoog is, blijft het het kijken waard.

Het is aan maître Sergio de taak de gasten te ontvangen. En na een kort introductiepraatje aan de bar met Victor (en een goede slok alcohol) is het aan de serveersters de taak de nerveuze eters van wat extra aandacht te voorzien.

We zien de dames vaak maar kort. Voor het opnemen van een bestelling, of het planten van het veelbesproken kistje met de rekening. En dat is jammer, want als we eens een kijkje nemen op het Instagram-account van First Dates-serveerster Fleur blijkt ze ook zonder serveerschort een bijzonder leuke verschijning te zijn! Kijk je mee?

Vrolijke blondine is de moeder van ‘june’

Fleur is 26 jaar en wat velen niet weten, moeder van de 1-jarige June. Op haar Instagram zien we dan ook een hoop foto’s van het vrolijke kindje voorbij komen. De First Dates-serveerster zelf weet ook wel hoe ze met een camera moet omgaan, en trakteert regelmatig op een fijne selfie, een vrolijk vakantiekiekje of een model-waardige plaat. Wij zochten de leukste voor je uit. Kijk je mee?

View this post on Instagram

🍑

A post shared by 𝙵𝚕𝚎𝚞𝚛 𝙴𝚢𝚜𝚋𝚎𝚛𝚐 (@fleur.eysberg) on

View this post on Instagram

Muy bueno hiero 😁

A post shared by 𝙵𝚕𝚎𝚞𝚛 𝙴𝚢𝚜𝚋𝚎𝚛𝚐 (@fleur.eysberg) on