Fans van Final Destination opgelet! De filmreeks heeft namelijk zijn eindbestemming nog niet bereikt; er komt een Final Destination 6 aan. Deze wordt onder andere geproduceerd door ‘No Way Home’-regisseur Jon Watts. Dit werd onlangs bekend gemaakt. Wij hebben de details.

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Final Destination 6?

Final Destination 6 gaat gemaakt worden door streamingdienst HBO Max die dit jaar eindelijk in Nederland komt (er gaan geruchten over eind februari). Maar wanneer de film dan te zien is is helaas nog niet bekend. Het vijfde deel van Final Destination kwam alweer meer dan tien jaar geleden uit. Elke film ziet er qua thema ongeveer hetzelfde uit, maar toch lijkt het erop dat deel zes een stuk bruter gaat zijn dan vorige delen. Een groep tieners probeert aan de dood te ontsnappen, maar of ze er allemaal levend uitkomen is nog maar de vraag. Ze komen op een gruwelijke manier achter het antwoord op deze vraag…

Gemaakt door een succesvolle regisseur

Regisseur Jon Watts die we onder andere kunnen kennen van Spiderman film: No Way Home mag deze horror blockbuster regisseren. Dit gaat hij samen doen met producent Dianne McGunigle.“Dianne en ik zijn beide enorme fans sinds de eerste Final Destination”, vertelt McGunigle over dit nieuwe project “Dus een nieuw verhaal samen met het originele team creëren gaat zowel leuk als exciting zijn.”

Final Destination 6 nieuwe film

Wanneer kunnen we de nieuwe Final Destination film verwachten?

Zoals we net al zeiden is de datum van de nieuwe Final Destination 6 nog niet bekend. Zodra dit bekend is laten wij het uiteraard weten!

Kan je niet zolang in spanning afwachten? Doe je dan tegoed aan de Neflix-film ‘Blood Red Sky‘.