De meeste mannen onder ons zijn bekend met een van de eerste 3D-shooters die ooit het licht heeft gezien. We hebben het natuurlijk over het alom geprezen DOOM. Deze game is al enkele decennia oud, maar heeft nog steeds een plekje in het nostalgische hart van de fanatieke gamers van weleer. Voor die mensen hebben wij goed nieuws. Want opnieuw komen jongensdromen uit bij het zien van de eerste beelden van de film DOOM ANNIHILATION.

Jazeker, je mogelijk favo game is weer verfilmd! Check hier de trailer:

Film DOOM ANNIHILATION

We kunnen aan de titel van het filmpje zien dat de naam van de film ‘DOOM ANNIHILATION’ heet. Ook valt in de trailer van DOOM te zien dat wederom een hoop beesten afgeknald gaan worden, net als in de game. Daarnaast hebben de makers van de film nog meer bekend gemaakt. Zo weten we bijvoorbeeld dat de regie in handen is van Tony Giglio. De cast zal bestaan uit: Amy Manson (The White Princess), Dominic Mafham (Sniper: Ghost Shooter), Luke Allen-Gale (Crazyhead), en Nina Bergman (The Chemist).

trailer van DOOM Gewoonvoorhem

Verder laten de makers van de film ook wat los over het verhaal. DOOM ANNIHILATION laat zien hoe een groep ruimte-mariniers wordt opgeroepen om naar een van de manen van Mars te gaan. Als ze aankomen op de planeet blijkt dat hij overspoeld is door demonen. Ze hebben dus heel wat schietwerk voor de boeg om de planeet te verlossen van het duivelse kwaad.

In de bioscoop?

trailer van DOOM Gewoonvoorhem

De trailer van DOOM laat nog geen releasedatum zien. Wel weten we dat de film eind dit jaar uit zal komen. We kunnen hem dan allemaal bezichtigen in de bioscoop. Dit betekent dat hij 10 jaar later uitkomt dan de DOOM-film uit 2005, met Dwayne “The Rock” Johnson. Deze nieuwe film sluit echter niet aan bij die film. Ze zijn allebei geïnspireerd door het spel, maar hebben verder niks met elkaar te maken. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat deze moderne verfilming van DOOM ons gaat brengen. De trailer van DOOM ANNIHILATION belooft in ieder geval een hoop goeds.

Als je niet kunt wachten op het bezichtigen van de film in de bios, dan kun je altijd nog spellen van DOOM spelen. Jazeker, er worden nog steeds spellen van gemaakt.