Entertainment

Zien: EA Sports onthult nieuwe FIFA 23 World Cup mode met trailer

FIFA 23 World Cup Mode

“Vol verwachting klopt ons hart, wanneer gaat de FIFA 23 World Cup Mode van start”, zong het rond in het hoofd van menig liefhebber van FIFA 23. Gelukkig kan het aftellen beginnen én weet EA Sports ons warm te maken voor de nieuwe modus aan hand van een zogeheten deep dive trailer.

Nieuwe FIFA 23 World Cup Mode is in aantocht

Net als eerdere edities van FIFA – FIFA 14 en FIFA 18 welteverstaan – krijgt ook FIFA 23 een heuse World Cup mode. Deze modus valt buiten Ultimate Team en draait, je raadt het al, volledig  om het WK in Qatar. In de modus kun je aan de slag met elk van de 32 gekwalificeerde teams. Het is echter ook mogelijk om zelf een toernooi te organiseren, waar ook andere landen aan kunnen deelnemen. Fans hoeven niet lang te snakken naar de modus: op 9 november wordt ‘ie gereleaset.

Live meespelen met échte WK

Wat nou als je niet op eigen houtje een ‘fictief’ WK wilt spelen? Niet getreurd, want met de FIFA 23 World Cup live mode kan je van 21 november tot en met 18 december aankomende wedstrijden of voorgaande wedstrijden spelen met de authentieke opstellingen. Bovendien kan je het verloop van het toernooi ‘herschrijven’ door met jou favoriete team wél door te stoten naar een volgende ronde.

Ultimate Team

Ultimate Team krijgt, in tegenstelling tot eerdere toernooien, geen grote updates. Wél krijgen items tussen 11 november en 23 november updates op basis van de prestaties op het echte WK in Qatar. Bovendien komen er dertig zogeheten World Cup Heroes Cards.

Meer zien van de FIFA 23 World Cup mode? Bekijk dan hieronder de trailer:

Watch on YouTube