Het was lang wachten, maar de eerste trailer van FIFA 20 is nu eindelijk hier! Aan die trailer valt direct iets bijzonders op: FIFA Street komt weer tot leven!

FIFA Street

Het is een behoorlijk aantal jaar geleden dat we FIFA Street hebben mogen spelen. De game kwam voor het laatst in 2012 uit, maar daar komt met FIFA 20 nu verandering in. Er komt namelijk een FIFA Street modus onder de naam Volta Football naar FIFA.

In deze modus kun je met verschillende teams, groottes en zelfs zonder keeper spelen. Ook kan jij je personage zo gek aankleden als jij wilt. Zo kan het personage een man of vrouw zijn en kun jij gewoon op straat voetballen in jouw jeans in plaats van sportkleding. Op dit moment weten we dat er qua velden een kooi in Londen is, een dak in Tokyo en er een viaduct in Amsterdam is.

FIFA 20

Die FIFA Street modus is natuurlijk ontzettend mooi meegenomen, aangezien je twee games voor de prijs van één krijgt als het ware. Maar aan de technische zijde heeft EA natuurlijk ook ontzettend aanpassingen gemaakt. Vooral als het gaat om dingen zoals ai-spelers, ball physics en schieten. In de trailer zien we dan ook in-game engine beelden en die zien er ontzettend gelikt uit.

FIFA 20 zal 27 september uitkomen voor Windows, PlayStation 4 en de Xbox One.