Cars & Bikes

De Fiat Multipla van Max Verstappen heeft een nieuwe trotse eigenaar

Fiat Multipla Max Verstappen Gewoonvoorhem

Een plaatje, niet? Omdat Verstappen bij het behalen van zijn rijbewijs direct een Mercedes en Aston Martin instapte, kun je wel begrijpen dat dit niet de zijne is. Dit neemt niet weg dat zijn rugnummer trots en fier op het gevaarte prijkt:

Fiat Multipla Max Verstappen

Eerlijk is eerlijk, de Fiat Multipla is misschien wel de lelijkste auto ooit gemaakt. Maar niet elke Fiat heeft met een Budapest Rally op het cv’tje een prijskaartje van onder de 2000 euro. Naast zijn val in de Red Bull verfpotten dankt de auto zijn status als Red Fool aan de dikke knalpijp en flink aanwezige achtervleugel. Met onder andere de 4000 kilometer van de Rally staat de kilometerteller bovendien op een keurige 227.494 kilometer.

Het interieur van de Multipla is naadloos afgestemd op die verslonden kilometers. Met wat scheurtjes hier en daar heeft dit beestje zijn beste tijd wel gehad, zo zijn de distributieriem, multiriemen, koppeling, schokdempers en draagarm niet door de laatste APK-keuring gekomen. Met alle reparaties en vervangingen als gevolg vroeg de verkoper in ieder geval meer dan 1.400 euro. Omdat de vacature inmiddels van Marktplaats is gehaald, kunnen we je slechts nog mededelen dat ‘ie meer heeft opgeleverd dan 1.550 euro!

Bron: Marktplaats