Sports

Ex-profvoetballer Fernando Torres ondergaat indrukwekkende transformatie

Fernando Torres

Je zou denken dat je na je voetbalcarrière wel een paar kilootjes zwaarder wordt. Dat is bij Fernando Torres ook het geval, alleen bevatten deze kilo’s niet bepaald veel vet. De topspits heeft niet stilgezeten en is op dit moment breder dan ooit.

De transformatie van Fernando Torres

Het is niet simpel om je gewicht te behouden na een glansrijke voetbalcarrière. Zo keken we met verbazing naar Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart die toch zichtbaar een aantal kilo zwaarder zijn geworden in een paar maanden tijd. Dat is aan de andere kant ook best logisch. Het dagelijkse trainen en de motivatie valt in één keer weg. Dan komt dat ene frietje toch twee keer zo zwaar binnen. Fernando Torres gooit het over een andere boeg, hij ging juist wél dagelijks naar de sportschool, en dat is te zien ook.

View post on Instagram
 

Trainen, trainen en nog eens trainen

De oud spits van Liverpool, Chelsea en Atlético Madrid heeft alle zeilen bijgezet na zijn laatste voetbalavontuur in Japan. Na zijn laatste miljoenen bij elkaar gespeeld te hebben bij Sagan Tosu vond hij het tijd om het roer om te gooien en aan zijn lichaam te werken. Natuurlijk had de spits al een gespierd lichaam, maar hij wilde niet eindigen als de twee genoemde Nederlandse voetbalsterren. Daarom zette hij alles op alles om fit te blijven. Door de vele uren in de sportschool ziet Fernando Torres er nu als een beest uit. Zou hij het trainingsschema van Adama Traoré gevolgd hebben? In ieder geval is zijn bijnaam ‘El Niño’ in niet echt meer van toepassing.

View post on Instagram