Ubisoft heeft al velen successen behaald met hun topgames zoals de Far Cry game reeks. Games waar onze oer survivalinstincten op de proef worden gesteld. Na het zien van de nieuwe teaser trailer van een mogelijk nieuwe Far Cry game, begint ons onderbuikgevoel alweer behoorlijk te kriebelen. Er is een nieuwe top game in aantocht!

Far Cry

De teaser van deze nieuwe game brengt na het zien, veel post-apocalyptische vibes met zich mee. Daarnaast belooft de tekst die gesproken wordt tijdens deze teaser ook veel goeds:

None of us were ready for the end. The flames devoured everything. And when death rolled through our valley, our world turned cold and dark. The years of rain, the howling winds, gave way to blue skies, and a new world in bloom. We felt hope. We were wrong.”

Fans speculeren dat het zal gaan om een vervolg van de snelst en best verkochte game – Far Cry 5 – die 310 miljoen in slechts één week opleverde. Maar het zou ook zomaar kunnen dat het een spin-off is van deze topgame. Hoe dan ook beloven de laatste termen “We felt hope. We were wrong” een spektakel te worden. De opbouw van de teaser mag er ook zeker wezen, maar genoeg gepraat het is tijd dat jullie hieronder zelf deze teaser gaan kijken!