Cars & Bikes

Familie-autocollectie van Jon Olsson laat weinig te wensen over

familie-autocollectie jon olsson

Je kunt wel stellen dat de oud pro-skiër Jon Olsson een goede smaak voor auto’s heeft. Hij heeft een voorliefde voor Audi’s en Lamborghini’s, maar focust zich vandaag de dag meer op het familieleven. Daar horen uiteraard ook een aantal dikke auto’s bij.

Jon Olsson maakt een sport van auto’s kopen

Als je kunt praten over een ‘familie-autocollectie’ dan heb je echt veel auto’s. Naar eigen zeggen krijgt de collectie volgens Jon Olsson “eindelijk vorm”. Wie bekend is met de voormalig pro-skiër, weet dat hij veel liefde heeft voor excentrieke auto’s. Zo kocht hij in maart nog zijn ultieme droomauto, een Porsche 993 Turbo. In een video vertelt hij dat er nog weinig foto’s zijn gemaakt van zijn gloednieuwe Rolls-Royce Phantom EWB en daarom heeft hij “de hele bende naar buiten gebracht” om de familie-autocollectie te tonen aan de fans.

View post on Instagram
 

Familie-autocollectie van Jon Olsson liegt er niet om

Het paradepaardje van de collectie is zonder twijfel zijn nieuwste RR Phantom. Aangezien Olsson samen met zijn vrouw Janni Deler een kind kreeg, was het tijd voor iets eleganter, maar van saai is geen sprake. De Zweed kocht de wagen vorig jaar, maar dankzij de tuners van DTMobility ziet de wagen er een stuk btruuter uit.  Zij voorzagen de Rolls-Royce van limited-edition velgen, carbon fiber details, een two-tone kleurdeling, details zoals de Spirit of Ecstasy en een volledig zwart interieur. Dat was nog lang niet alles. De tuners hebben ook de luchtvering verlaagd, een custom dashboard gebouwd en de motor levert nu maar liefst 800 pk. Niet slecht voor een familieauto. Daarnaast heeft de Zweed nog een aantal brute familieauto’s.

Land Rover Defender & Rolls-Royce

Eind 2021 kocht de oud-pro skiër een Land Rover Defender met zeven zitplaatsen die opvalt vanwege de sneeuwwitte lak. De Land Rover kan met gemak alle wegomstandigheden aan, al zat niet echt een probleem vormen in Cyprus of Monaco. Zelf geeft Jon Olsson ook toe dat zijn nieuwe auto misschien niet de snelste of duurste is, maar dat hij er wel erg blij mee is. Daarnaast kocht Jon Ollson ook nog een Rolls-Royce Vogue. Of nou ja, het lijkt erop dat de Zweed die in april voor de 30e verjaardag van zijn vriendin, Janni Olsson Deléro, kocht. Meer weten over de familie-autocollectie van Jon Olsson? Bekijk dan zijn nieuwe video:

Watch on YouTube