De opnames van Expeditie Robinson 2019 lijken te zijn begonnen. Er is namelijk een opmerkelijk filmpje van Expeditie Robinson deelnemers op een vliegveld in Thailand opgedoken. In dat filmpje zien we een bijzonder groepje BN’ers bij elkaar, en het lijkt bijna te gek voor woorden als dat groepje samen op ‘vakantie’ zou zijn.

Expeditie Robinson deelnemers

Het is voor RTL natuurlijk jaar in jaar uit een bizar moeilijke opgave om ervoor te zorgen dat je een lading BN’ers vanaf Nederland naar een onbewoond eiland in Thailand krijgt. Nederlanders hebben zich inmiddels over de hele wereld verspreid, dus er zit een dikke kans in dat er ergens wel iemand zit die het heel toevallig vindt dat er zoveel verschillende BN’ers bij elkaar op één plek zijn. Die filmt dat natuurlijk even en voor je het weet duiken de beelden op social media en zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2019 bekend.

Zijn dit de deelnemers van Expeditie Robinson 2019?

Maar goed jij bent hier natuurlijk om erachter te komen wie er nou meedoen aan Expeditie Robinson 2019. We moeten wel meteen met de deur in huis vallen dat er iets opmerkelijks is met de gelekte beelden. Er zijn namelijk alleen maar mannelijke BN’ers gespot, waardoor we onszelf toch wel afvragen of wellicht de vrouwelijke vlucht al is geweest, of dat ons iets nieuws staat te wachten in het programma? Goed we gaan het meemaken, hier zijn in ieder geval de gelekte beelden:

Helaas zijn de beelden niet heel scherp, maar we zien daar inderdaad een raar groepje BN’ers: Presentator Rob Geus, dj Frank van der Lende, YouTuber Kalvijn, zanger Thomas Berge en coureur Tom Coronel. En ja als je zoveel verschillende bekende mensen bij elkaar hebt, dan is het natuurlijk niet gek dat het programma Shownieuws deze beelden zou ontvangen. Vooralsnog is het dus nog niet helemaal zeker, maar we zijn er in ieder geval wel zeker van dat die mannen daar niet voor hun lol zijn!