Entertainment

Dit zijn alle (ex-)vriendinnen van Daniel Ricciardo

ex-vriendinnen daniel ricciardo exen

Elke Formule 1-liefhebber kent Daniel Ricciardo wel. De racecoureur is erg populair in Nederland. Dit komt mede doordat hij een aantal jaar samen met Max Verstappen in het team van Red Bull heeft gezeten. Hij is niet alleen populair bij de Nederlanders, maar ook zeker bij de vrouwen. Laten we eens kijken naar de ex-vriendinnen van Daniel Ricciardo.

Racecoureur in de Formule 1

Daniel Ricciardo is op 1 juli 1989 geboren in Perth, het westen van Australië. Sinds een jonge leeftijd is de Australisch-Italiaans autocoureur al verliefd op de racesport. Sinds 2011 is hij al op professionele basis actief in de racewereld van de Formule 1. Hij is actief geweest voor HRT, Toro Rosso, Red Bull Racing en Renault. Sinds het seizoen 2021 rijdt hij voor het Britse raceteam McLaren, waar hij na dit seizoen afzwaait. Hij kwam ook uitvoerig voor in de Netflix serie ‘Formule 1: Drive to Survive’. Bij veel kijkers viel het op dat er niet veel werd gepraat over het privéleven van Daniel Ricciardo. Ook online is er weinig te vinden over zijn liefdesleven en over bijvoorbeeld de ex-vriendinnen van Daniel Ricciardo.

Liefdesleven van Daniel Ricciardo

In de loop van de jaren heeft Daniel Ricciardo een aantal ex-vriendinnen gehad. De coureur van McLaren heeft een aantal jaar een relatie gehad met Jemma Boskovich. Zij was een jeugdvriendin en was ontwerpster van kleding en sieraden. Aan het einde van 2016 zijn Daniel Ricciardo en Jemma Boskovich uit elkaar gegaan. Inmiddels is de vrouw samen met Andre Heimgartner. Ook hij is actief in de racewereld.

View post on Instagram
 

In de roddelwereld gaat het gerucht dat Daniel Ricciardo in 2018 een tijdje samen is geweest met Jessica Gomes. Gomes is een knap model uit Australië. Ze stond model voor bijvoorbeeld Hyundai en LG. Je kunt haar ook kennen van onder meer Vogue en Victoria’s Secret. Daarnaast blijkt een van de ex-vriendinnen van Daniel Ricciardo Annemarie Horbass te zijn. Zij is een specialist in het organiseren van events en werd af en toe ingehuurd door Red Bull.

View post on Instagram
 

De vriendin van Daniel Ricciardo

Iemand die eruit springt in het rijtje van de ex-vriendinnen van Daniel Ricciardo is de huidige vriendin van Daniel Ricciardo. Op dit moment heeft Daniel Ricciardo volgens de geruchten alweer twee jaar een vriendin. De vriendin van Daniel Ricciardo is Heidi Berger.  Steeds vaker komt het tweetal samen in het openbare leven en worden zij gezien door meerdere mensen. De knappe vrouw is de dochter van oud-Formule 1-courreur Gehard Berger. Echte Formule 1-fans zouden die naam dus al moeten herkennen.

Heidi Berger groeide op in Monaco, net zoals bijna alle andere kinderen van Formule 1-coureurs. Op 18-jarige leeftijd vertrok ze naar de wereldstad Londen in het Verenigd Koninkrijk. Ze wilde hier graag gaan studeren. De knappe vriendin van Daniel Ricciardo spreekt meerdere talen, waaronder Portugees. Dit komt door haar moeder. Terwijl ze in Londen woonde, kreeg ze een rol in de bekende Portugese serie: ‘A única Mulher’. Uiteindelijk speelt ze al 2016 in deze serie, al meer dan 180 afleveringen lang.

View post on Instagram
 

Vriendin is populair

De leuke dame ziet er goed uit, is intelligent en heeft humor. Daniel Ricciardo heeft dus een erg leuke vriendin uitgekozen. Veel mannen vinden haar ook een leuke verschijning. Dit blijkt wel uit haar Instagram account. Ze heeft meer dan 89.000 volgers op het Amerikaanse platform. Op haar feed is te zien dat ze van reizen houdt en het ervan geniet om leuke activiteiten te ondernemen. Af en toe komt er ook een foto op het circuit langs, maar persoonlijk genieten wij meer van de foto’s op het strand of bij het zwembad. Daniel Ricciardo mag zeker niet klagen met zijn vriendin. Aan de ex-vriendinnen en huidige vriendin van Daniel Ricciardo is te zien dat hij een goede smaak heeft.