Naast je papieren, verzekeringspas en reserveband heb je een heleboel meer nodig in je auto. Houd je van een avontuur en ben je soms honderden of zelfs duizenden kilometers van huis, dan is het wel zo handig om voorbereid te zijn. Deze 10 essentiels zijn nooit verkeerd om bij je te hebben en sommige kunnen jou zelfs redden in geval van nood.

1. Zaklamp

10 dingen in je auto

Stel dat je ooit ’s avonds stil komt te staan staan dan is het wel zo handig om een zaklamp bij te hebben. Een grote zaklamp neemt vaak veel ruimte in, je kunt daarom ook gaan voor een hand-voormaat.

2. EHBO doos

10 dingen in auto

Grote kans dat je al een EHBO-doos in je auto hebt liggen. Toch willen we je er op attenderen dat het verstandig kan zijn op dit even te checken en goed aan te vullen.

3. Multitool

10 dingen in auto

Een multitool is handig omdat je er verschillende dingen mee kunt doen. Zo kun je bouten aandraaien, verband knippen, een biertje openen of iets afsnijden.

4. Een schoon shirt

10 dingen in auto

Je weet nooit wat voor onverwachte plannen zich nog voordoen op een dag. Met een schoon shirt in je auto weet je tenminste zeker dat waar je ook ongepland moet opdraven, je er fris ogend (en ruikend) voor de dag kunt komen.

5. Verfrisser

10 dingen in auto

Doe afstand van die vieze geurverfrisser aan je dashboard of dat boompje aan je achteruitkijkspiegel. Een goede verfrisser zorgt ervoor dat jouw auto altijd lekker ruikt, ook na een dag lang werken, uren file of na een avond chili con carne.

6. Tissues

10 dingen in auto

Handig wanneer je knoeit, je verkouden bent of andere viezigheid moet opruimen. Een absoluut item waar je nooit spijt van zult hebben dat het in je auto ligt.

7. Portable oplader

10 dingen in auto

Een draagbare oplader is de uitkomst wanneer je telefoon of andere gadgets er mee ophouden. Zorg dus dat deze altijd is opgeladen, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

8. Boodschappentas

10 dingen in auto

Op veel plekken moet je tegenwoordig betalen voor papieren en plastic tasjes. Voorkom extra kosten en help het milieu door altijd een aantal boodschappentassen in je kofferbak te hebben liggen.

9. Face wipes

10 dingen in auto

Gezichtsdoekjes, misschien niet het meest mannelijke product maar wel erg handig. Na een warme zomerse dag op kantoor of in de auto wil je nog even met die ene meid een drankje doen op het terras. Haal de viezigheid van je gezicht met deze face wipes en je bent ready to go.

10. Paraplu

10 dingen in auto

Dit zijn 10 essentials die iedere whiskey liefhebber moet hebben.