De vriendin van Enzo Knol, Myron Koops mocht op 15 juni 25 kaarsjes uitblazen. Haar vriend had een nogal een bijzonder cadeau in petto, namelijk een gloednieuwe Porsche. Dat is pas een verjaardagscadeau!

YouTuber Enzo Knol pakt graag uit

Enzo Knol is één van de meest succesvolle YouTubers in Nederland. Dat hij daar goed geld mee verdiend is te zien aan zijn bizarre aankopen. Zo laat de YouTuber zijn Lamborghini Urus ongelofelijk vaak wrappen, kocht hij een BoredApe-NFT voor 264.000 euro en gaat de vlogger verhuizen naar een villa in Soesterberg. Dit succes deelt hij graag met zijn geliefden. Op 15 juni werdzijn vriendin 25 jaar en dat liet hij niet zomaar aan zich voorbijgaan. Enzo Knol trakteerde haar namelijk op een auto. En dat is er niet zomaar één.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Enzo koopt auto voor vriendin

De vriendin van Enzo Knol is vanaf nu trotse eigenaar van de Porsche 718 Boxster GTS uit januari van 2022. “Ik wilde ervoor zorgen dat de 25e verjaardag van Myron onvergetelijk zou zijn. Dat is goed gelukt. Ze had geen flauw idee terwijl vrienden en familie klaar staan stonden om haar te verrassen”, schrijft Enzo onder het Instagram-bericht. “Super fijn dat ik mijn leven kan delen met zo’n mooi persoon als jij.” Myron mag Enzo wel bedanken!

Porsche 718 Boxster GTS

De specificaties van de auto liegen er dan ook niet om. De cabriolet beschikt over een middenmotor met een dikke 400 pk en 420 Nm. Hiermee scheurt de grijze bolide naar een topsnelheid van 293 km/u. Vanuit stilstand stampt de Porsche Boxter naar 100 km/u in 4,5 seconden. Daarmee tipt de wagen nog niet aan de Lamborghini van Enzo, maar het blijft een ongelofelijk dikke bak.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)