Entertainment

Foto: Emma Wortelboer laat bh thuis en verblijdt volgers met selfie in doorschijnend topje

emma wortelboer 5

Emma Wortelboer zorgt (opnieuw) voor opschudding. Niet met een gewaagde uitspraak, maar met een pikante foto in de lift.

Het leven van Emma Wortelboer onder de loep

Emma Wortelboer kwam op 26 oktober 1996 ter wereld in het Overijsselse Deventer. Ze groeide op in Manderveen en speelde voetbal in het eerste dameselftal van VV Manderveen. En dat is niet het enige: de mediapersoonlijkheid werd jeugdkampioen klootschieten van Twente. Sportiviteit staat dus hoog in het vaandel bij Emma, net zoals publiciteit. De geboren Deventerse werd in 2015 toegelaten op de BNN University. En sindsdien is haar tv-carrière in een stroomversnelling geraakt. ‘Spuiten en Slikken‘, ‘Yung DWDD’, ‘Steken en Prikken’, ‘Happy Trending’ en nog veel meer.

Emma maakt gewaagde liftselfie in wit, doorschijnend shirt

Emma Wortelboer kan als geen ander ophef veroorzaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Eurosongfestival-affaire of het feit dat de 26-jarige zich negatief uitliet over Groningen? Ook ditmaal doet de geboren Deventerse aardig wat stof opwaaien. Deze keer niet met een uitspraak, maar met een gewaagde foto. Emma poseert namelijk als een waar fotomodel in de lift. Zwoel kijkend in de camera weet ze haar ruim 111 duizend volgers te betoveren. Al is haar blik niet het enige wat de aandacht trekt. De mediapersoonlijkheid heeft namelijk een wit, doorzichtig shirt aan die weinig aan de verbeelding overlaat. Op de foto is een kies-emoji te zien. Of dit verwijst naar een tandartsbezoek of haar witte shirt, is maar net de vraag.

Bekijk hieronder de foto van Emma Wortelboer in doorschijnend topje: