Entertainment

Emily Ratajkowski showt killerbody in kleine panterbikini

emily ratajkowski

Hoewel het in Nederland allesbehalve weer is voor een bikini, blijkt dat in huize Ratajkowski niet het geval. Emily Ratajkowski trok namelijk de stoute schoenen aan en showde haar killerbody in een ietwat kleine panterbikini.

Emily Ratajkowski, model ten voeten uit

Als Emily Ratajkowski voorbijloopt, is het haast een zekerheid dat menig hoofd wordt gedraaid. De bloedmooie geboren Britse is een model bij uitstek en heeft voor heel wat grote merken geposeerd. En dat is niet het enige waar de 31-jarige brunette zich mee bezighoudt. Zo verscheen ze in verschillende films, al dateert de laatste film ‘Lying and Stealing’ alweer uit 2019. Desalniettemin staat er, als we haar IMDb-pagina mogen geloven, een nieuwe tv-film genaamd ‘Bright Future’ op de planning. Wij kunnen in elk geval niet wachten tot we het model annex actrice weer op het witte doek kunnen zien.

View post on Instagram
 

Killerbody in kleine panterbikini

Nu zijn het witte doek en de rode loper niet de enige twee tonelen waar Emily Ratajkowski haar schoonheid etaleert. Wat dacht je bijvoorbeeld van social media? Op Instagram blaast de 31-jarige brunette je foto voor foto omver. Ook nu was het weer raak. Poserend in een ietwat kleine panterbikini laat ze de wereld zien wat ze in huis heeft. Tipje van de sluier: het is om over naar huis te schrijven.

View post on Instagram
 

Ook eerder schitterde de bloedmooie Emily Ratajkowski ook al in een bikini met panterprint:

View post on Instagram
 

 

Welke vind jij haar beter staan?