Actrice Elizabeth Hurley heeft op 56-jarige leeftijd een lichaam waar je ‘u’ tegen zegt. Dit gegeven zet ze nog maar eens kracht bij door een schaars geklede foto te delen op Instagram.

Wie is Elizabeth Hurley ook al weer?

Elizabeth Hurley kennen we vooral van haar rol als The Devil in de hilarische komedie Bedazzled. Na deze film hebben we haar eigenlijk nooit meer echt in een grote film zien spelen. Tussen 2004 en 2010 was ze helemaal niet meer te zien in films en series. Toch ziet de 56-jarige actrice er nog steeds uit als een jonge godin.

Elizabeth Hurley speelt in nieuwe film

De 56-jarigeĀ  actrice is dit moment weer bezig met het opnemen van een nieuwe film genaamd Christmas in the Caribbean, die waarschijnlijk met kerst dit jaar gaat uitkomen. Deze romantische komedie gaat over een verlaten bruid, die december doorbrengt in het Caribisch gebied met haar bruidsmeisjes terwijl er een nieuwe liefde opbloeit. Eind dit jaar kunnen we Elizabeth Hurley dus (eindelijk) weer zien schitteren in een nieuwe film.

Lichaam van een jonge godin

“Ik heb deze foto gemaakt terwijl ik op locatie was tijdens het filmen van Christmas in the Caribbean – net voordat ik mijn enkel verstuikte. Nu nog steeds op krukken en op de bank liggen, chocolaatjes eten en medelijden hebben met mezelf”, schrijft de bloedmooie celeb bij een foto op Instagram. Op de foto zien we Elizabeth met wel erg weinig kleren aan. Het valt bijna niet te geloven dat de actrice 56 jaar oud is, want ze heeft nog steeds het lichaam van een jonge godin. Bekijk hieronder de foto:

Dit is overigens niet de eerste keer dat Elizabeth Hurley zich van haar beste kant laat zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze foto’s?

Elizabeth Hurley is niet de enige celeb die het pikant maakt. Hebben jullie de nietsverhullende jurk van Kendall Jenner al gezien