Entertainment

Actrice Elizabeth Hurley (57) laat zien waarom leeftijd slechts een getal is

Elizabeth Hurley

Je hebt knappe vrouwen én je hebt knappe vrouwen. Sommigen doet de tijd geen goed, anderen juist wel. Wat dacht je van de onwijs knappe actrice Elizabeth Hurley? Zij is het levende bewijs van het feit dat leeftijd maar een getal is.

Bloedmooie actrice Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley werd geboren op 10 juni 1965 in Basingstoke, Hampshire. Haar ouders konden zich nauwelijks voorstellen dat hun dochter een grote ster zou worden. De moeder werkte als onderwijzeres en de vader was een militair. En toch werd deze onwijs knappe dame een ster. En wat voor één. Zo is Elizabeth een Engelse actrice, model, producer en ontwerper. Wat ons betreft hoort zij dan ook zeker thuis in het rijtje van knapste actrices van 2021. Ze was het gezicht van Estée Lauder en de eigenaar van het strandkledingmerk Elizabeth Hurley Beach. Als actrice staat Hurley bekend om haar rollen in Bedazzled en Serving Sara.

View post on Instagram
 

Tijd lijkt stil te staan

De meesten mannen en vrouwen beginnen rond een bepaalde leeftijd toch lichtelijk – excuses voor de bewoording – af te takelen. Bij Elizabeth Hurley is dat allerminst het geval. Deze prachtige Engelse actrice laat menig mannenhart sneller kloppen én dat op 56-jarige leeftijd. De onwijs knappe brunette heeft het lichaam van een jonge Godin en dat mogen we weten. De 57-jarige is erg actief op Instagram en om heel eerlijk te zijn; daar hebben wij absoluut geen problemen mee.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram