Entertainment

EliZe (40) van Kinderen voor Kinderen deelt jaren later gewaagde foto’s

Elise van der Horst EliZe

Elise van der Horst scoorde onder haar artiestennaam EliZe verschillende top 40 hits. Toch zal iedereen die Elize kent, haar vooral aan één specifiek nummer koppelen: Het Tietenlied. Van dat nummer is trouwens niets gelogen.

Wie is Elise van der Horst (EliZe)?

Zangeres EliZe is flink ouder dan toen ze in Kinderen voor Kinderen het beroemde ‘Tietenlied’ zong. Ondanks dat ze daarna nog hits scoorde met onder meer ‘Automatic’ en ‘Hot Stuff’, zullen de meesten de zangeres kennen van het welbekende nummer ‘Het Tietenlied’ van Kinderen voor Kinderen. Een iconisch kinderliedje dat vrijwel iedereen van deze generatie weleens heeft gehoord of zelfs luidkeels heeft meegezongen. “Het is of ‘Het Tietenlied’ of ‘Automatic'”, vertelt EliZe in een interview. “Ik heb me erbij neergelegd dat ik er nooit meer vanaf kom.” De afgelopen jaren was het even stiller rondom de zangeres. Door problemen aan haar stem, kon EliZe haar carrière niet voortzetten. Vandaag de dag gaat het weer stukken beter. Hoewel ze nog kan genieten van haar succes van vroeger, kijkt ze toch uit naar de toekomst brengt. Zo bracht ze dit jaar haar nieuwe single ‘Rain’uit met John Christian.

Watch on YouTube

Geen woord gelogen aan ‘Het Tietenlied’

Inmiddels is Elise van der Horst 40 jaar oud en heeft een relatie met oud-voetballer Hedwiges Maduro. De oud-speler van Ajax speelde ook andere voor Valencia, Sevilla en FC Groningen. Tegenwoordig is hij vaak op televisie te zien als voetbalanalist. Deze successen deelt hij met zijn prachtige vriendin, Elise van der Horst.

Op deze leeftijd ziet zangeres EliZe er nog steeds beeldschoon en dat willen maar al te graag met jullie delen. Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Elise van der Horst, waaraan je ziet dat er geen woord is gelogen aan ‘Het Tietenlied’:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram