De Vespa is verreweg de meest populaire scooter die er is. Met het imago van Italiaanse straatjes als oorsprong rijdt men inmiddels wereldwijd rond op de Italiaanse tweewielers. De Lidl heeft nu een bijzonder leuke aanbieding voor de kleinste wegpiraten: een elektrische mini Vespa, geheel getrouw aan een echt exemplaar.

Lidl komt met mini Vespa

Als je de Lidl aanbiedingen een beetje in de gaten houdt, ben je vast op de hoogte dat er veel aantrekkelijke acties worden aangeboden. Zo schreven we eerder al over de elektrische step. Ook de de bijzettafel met koelfunctie is onmisbaar voor deze zomer. De winkelketen weet dus wat ze ons aanbieden. Dat is ook terug te zien bij de elektrische mini Vespa van Jamara die nu te koop is.

mini vespa mini vespa

Jong geleerd is oud gedaan

We hebben het hier dus over een elektrische mini Vespa voor kinderen. Het grote verschil tussen een normale variant en de Lidl versie is de hoeveelheid kilo’s die het voertuig kan dragen. Bij de Lidl Vespa is dit namelijk maar 30 kilo. Jammer voor ons, maar geweldig voor de kleine. Tegelijkertijd is het de ideale manier om kinderen te leren rijden. Met zijwieltjes, een achter- en voorruit rijd functie, én een LED-schijnwerper is de elektrische mini Vespa makkelijk te gebruiken. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen plaats nemen achter het stuur. Voor je het weet scheuren ze er vandoor.

scooter

mini vespa

Van alle markten thuis

Om het voertuig volledig op te laden heb je ongeveer 10 uur nodig. Vervolgens kun jij je kind een uur tot anderhalf uur laten scheuren. De elektrische mini Vespa van de Lidl komt in vier verschillende kleuren (beige, blauw, rood, grijs) en heb jij al in huis voor €169. Perfect voor een verjaardagscadeau dus. Check de advertentie op de Lidl website om alle functies van de mini Vespa te aanschouwen en hou het aanbod goed in de gaten. Deze mini Vespa kan wel eens heel hard gaan.