Weleens van de hilarische animatie show Rick & Morty gehoord? Zo ja, dan hebben we een leuk nieuwtje voor je. Het team achter Rick & Morty biedt jou namelijk een zeer unieke kans om samen met een vriend je eigen personage in de tv show te krijgen!

Rick & Morty

Hoe vet is het als jij straks gewoon Rick & Morty kijkt en je ziet jezelf ineens verschijnen in de aflevering? Ja, ook wij vinden dat mega dik! Wat je ervoor moet doen? Heel simpel, want je hoeft enkel maar een donatie van 10 dollar te geven aan een goed doel. De mogelijkheid tot het krijgen van je eigen personage in Rick & Morty komt voort uit een gedeelte van de nieuwe campagne van NEXT for AUTISM en Bergen County’s United Way. Beide organisaties zetten zich in voor mensen met autisme. Je draagt dus een steentje bij aan de maatschappij, helpt mensen en wordt er ondertussen ook voor beloond.

Rick & Morty

Meet the team

We zeiden het net al heel kort, maar je zult voor je donatie ook beloond worden. Je krijgt namelijk per 10 dollar die je doneert 100 credits. Deze credits bieden jouw dan weer de mogelijkheid tot het krijgen van gratis merchandise of andere Rick & Morty dingen. Toch wil jij liever voor de hoofdprijs gaan en dat is het krijgen van je eigen personage in Rick & Morty aflevering. Daarbij komt ook nog eens kijken dat mocht jij de gelukkige zijn je zelfs wordt overgevlogen naar Los Angeles om een tour te krijgen in de productiestudio. Ook zul je de makers achter de show Justin Roiland en Dan Harmon ontmoeten!

Uiteraard krijg je ook een shitload aan merchandise mee, dus wil jij samen met een vriend jullie eigen personage in Rick & Morty krijgen? Ga dan naar de site van Prizeo, doneer 10 dollar, help mensen met autisme en wie weet vlieg jij binnenkort naar Los Angeles! Mee doen kan tot 1 oktober.