Een flinke dosis goed nieuws voor deze dinsdagochtend. Niet alleen staat er ons een film te wachten waar we heel erg naar uitkijken, ook schittert Scarlett Johansson weer op het witte doek. Wat wil een mens nog meer? De eerste trailer van Black Widow is eindelijk hier en die willen we je niet onthouden.

Nieuwe Marvel trailer

Marvel Studio’s strakteert ons vandaag op een heerlijke trailer. De film Black Widow is in aantocht en belooft een spektakel te worden. Scarlett Johansson is terug in de iconische rol van Natasha Romanoff, ofwel: the Black Widow. In de prequel-film speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. In tegenstelling tot andere films zal Natasha geen ondersteuning krijgen van haar collega’s. In deze solo-film zal ze alles zelf moeten gaan oplossen.

Black Widow

In de film zal Black Widow terugkeren naar haar moederland om daar zaken uit het verleden op orde te stellen. In de trailer vallen ons een paar dingen op waar we heel blij van worden. Met stip bovenaan natuurlijk Miss Johansson. Ze staat weer klaar om te schitteren op je beeldbuis. Ten tweede zien we zowel  Stranger Things-ster David Harbour, als Red Guardian, Midsommar-actrice Florence Pugh als een andere spion in de film terugkomen. En als kers op de taart lijkt het geheel aan elkaar gebonden te zijn met een flinke dosis actie. Dit belooft veel goeds.

De nieuwe personages in Black Widow

Zoals we al zeiden zien we Stranger Things-acteur David Harbour als Red Guardian in Black Widow. In de comics is dit een Russische versie van Captain America. De beelden doen vermoeden dat hij in de film aan de ‘goede’ kant staat. Verder hebben we naast Florence Pugh ook Rachel Weisz op het lijstje acteurs staan. Wat haar rol precies gaat zijn is nog niet helemaal duidelijk. Aan de evil-kant van het verhaal lijkt het er op dat Marvel-villain Taskmaster een rol gaat spelen.

Hoe het verhaal precies gaat zijn en blijft nog een beetje een raadsel. Wel weten we dat de trailer veel goed belooft. Black Widow draait vanaf 1 mei 2020 in de bioscoop.