Ben je competitief ingesteld, sta je bekend als die gast die altijd uren op de pot zit of ben je simpelweg benieuwd naar wat er aan volume is overgebleven van de burgers van de gisteravond? Dan is dit zeker wat voor jou. Ontwerpster Halkun Deng ontwierp een wc-bril met ingebouwde weegschaal. Zo weet jij precies hoeveel je drol weegt.

Wc-bril met weegschaal weegt je drol

De wekker gaat, je loopt half slapend richting de keuken en trakteert jezelf op je eerste kop koffie van de dag. De cafeïne kickt langzaam in, en met deze werking wil er automatisch ook graag iets úít: hoogtijd voor je ochtendbezoekje aan de wc. Met de wc-bril met weegschaal van Deng wordt deze dagelijkse bezigheid nog net wat interessanter. Want weet jij wel hoeveel je drol precies weegt?

Meten is weten

De bril werkt als ieder ander, alleen zit er aan de zijkant een klein weegschaaltje ingebouwd. Op het schermpje kun je precies zien wat je weegt voor en vlak nadat je je ontlastende verklaring aflegt. Zo weet jij precies wat je aan gewicht de rioolbuizen in stuurt.

Wc weegt drol

In it to win it

Deng ontwierp de wc-bril met weegschaal in eerste instantie voor vrouwen. Zij zijn volgens haar veel bezig met hun gewicht en de weegschaal en dit zou ze van extra informatie voorzien. Of vrouwen het echt gaan gebruiken weten we niet. Wat we wel zeker weten is dat de volgende keer dat er vrienden over de vloer zijn, er een competitie wordt gestart rondom de grootste bolus. .

 

Bron: PNWS

Fotografie: PNWS