Entertainment

Een goedkopere opknapper dan deze in Terneuzen ga je niet vinden

In de "oude" binnenstad van Terneuzen staat een echte opknapper te koop! De woning stamt volgens de archieven uit 1901 en dat zie je nog terug in de voormalige en suite woonkamer met 2 rookkanalen en de patio achtertuin. Met 85 m² aan woonoppervlak in combinatie met de scherpe vraagprijs, is dit echt de investering waard. Optioneel is er nog een ruime garagebox te koop. Deze staat op slechts een paar minuten lopen en is makkelijk bereikbaar.

Kluswoning in Terneuzen is spotgoedkoop

Deze kluswoning op Funda in Terneuzen, die slechts € 79.500 kost, is een absolute droom voor de handige Harry’s onder ons.

Via de gang met meterkast krijg je toegang tot de ruime woonkamer met vaste kast en 2 schouwen waar voorheen de gaskachels stonden. Aan het einde van de gang of via de “achterkamer” kom je in de keuken. Deze is nu voorzien van een eenvoudig blokje zonder inbouwapparatuur. De trap naar de verdieping vind je aan de ene kant in de keuken en aan de andere kant bevindt zich een ruimte met toilet en douche. Via de achterdeur kom je in een kleine achtertuin met een achterom en een stenen berging.

1e verdieping

Overloop en 3 slaapkamers. Doordat er maar 1 dragende balk is, kan je deze ruimte indelen zoals je zelf wilt. Ook het maken van een zolder kan door de nokhoogte van 4,2m zonder problemen!

Kenmerken

De woning is voorzien van 4 zonnepanelen, (hard)houten kozijnen met enkele beglazing, maar op dit moment niet voorzien van verwarming. Wel is er warm water via een geiser te verkrijgen. Dit huis en de optionele garage zijn ideaal voor mensen die handig zijn en graag hun eigen stempel op een woning willen drukken. Met een scherpe vraagprijs en de mogelijkheid om het helemaal naar eigen wens in te richten, biedt deze opknapper veel potentieel.

De locatie is perfect gelegen in de “oude” binnenstad van Terneuzen, waardoor je alle voorzieningen binnen handbereik hebt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een ruime garagebox bij te kopen, wat zorgt voor extra gemak en opslagruimte. Hoewel de woning uit 1901 stamt, heeft het nog steeds veel originele details zoals de en suite woonkamer met rookkanalen. Dit geeft het huis karakter en charme. Met wat liefde en renovatiewerkzaamheden kan deze woning worden omgetoverd tot een prachtig thuis.

Als bonus zijn er al 4 zonnepanelen geïnstalleerd, waardoor je kunt besparen op je energierekening. Het huis heeft (hard)houten kozijnen met enkele beglazing, maar deels ook voorzetglas om het energieverlies te verminderen. Het huis is momenteel niet voorzien van verwarming, maar dit biedt juist de mogelijkheid om zelf te bepalen welk systeem je wilt installeren. Daarnaast wordt er warm water geleverd via een geiser, hoewel de ouderdom en werking hiervan niet bekend zijn. Neem hier een kijkje op Funda.