Hafthor Björnsson en Eddie Hall hebben een stevige rivaliteit die in 2022 misschien eindelijk tot een einde kan komen. De twee strongmen zouden eigenlijk in het afgelopen jaar al tegenover elkaar in de ring staan, maar die partij moest vanwege een blessure worden afgeblazen. Gelukkig hebben beide heren niet stilgezeten in de afgelopen jaren. We gaan eens kijken wie van de twee de grootste transformatie heeft ondergaan.

Hafthor Björnsson wil het alsnog opnemen tegen Eddie Hall

In september zouden de twee superzwaargewichten oog in oog staan met elkaar. Helaas moest Eddie Hall zich terugtrekken voor het gevecht vanwege een bicep-blessure. Armworstelaar Devon Laratt werd de vervanger van de strongman, maar had niets op te brengen tegen Hafthor Björnsson. Beide mannen hebben laten weten alsnog het gevecht te willen laten plaatsvinden. Hopelijk gaat dat dit jaar gebeuren. Hafthor Björnsson en Eddie Hall hebben in de afgelopen jaren een flinke transformatie doorgemaakt waardoor ze nu twee beesten van gasten zijn.

Eddie Hall en Hafthor Björnsson gingen van strongmen naar boksers

Eddie Hall en Hafthor Björnsson hebben beide de switch gemaakt van strongman naar bokser. Daarvoor moesten ze flink wat gewicht kwijtraken. De afgelopen tijd zijn de beide heren dus dag in, dag uit wezen trainen om de spieren intact te houden, maar de fysiek van een echte bokser te krijgen. Alleen in de ring kunnen ze de heftige rivaliteit uitvechten. Wie van de twee heeft nu echt de beste transformatie ondergaan? Jij mag kiezen.

Transformatie Hafthor Björnsson

Je ziet dat Hafthor Björnsson in het afgelopen jaar zijn levensstijl flink heeft veranderd. In plaats van 10.000 calorieën per dag, at de voormalige powerlifter nu ‘slechts’ 3.000 calorieën per dag. Daarnaast hanteerde hij een ander soort workout in de sportschool om de juiste spieren te kweken. Het resultaat mag er zijn.

Transformatie Hafthor Björnsson Eddie Hall

Transformatie Eddie Hall

Ook bij Eddie Hall is de transformatie overduidelijk te zien. De Engelsman had eerst een veel grotere buik dan zijn tegenstander, maar dat is ook wel logisch met dik 12.000 calorieën per dag. In 2021 heeft hij het roer omgegooid en verminderde Eddie naar 6.000 calorieën per dag. Dat doet hij natuurlijk om nog steeds extra breed en reusachtig te blijven.

Eddie Hall transformatie

Zoals je ziet hebben Eddie Hall en Hafthor Björnsson beiden een flinke transformatie doorstaan in het afgelopen jaar. Alleen daarvoor hebben we natuurlijk alle respect, maar wie denk jij dat gaat winnen in de ring?