Entertainment

Alle geheime “Easter Eggs” in Call of Duty Black Ops: Cold War

easter eggs call of duty black ops: cold war

In elk spel zitten er wel wat ‘Easter Eggs’ verborgen. Dit zijn geheime, meestal vrij aparte dingen, die je kunt vrijspelen door een level op een andere manier te spelen. Zie het als een soort verborgen features die niet zomaar te vinden zijn. Ook in de nieuwe Call of Duty zitten er een paar verstopt. Wij zetten ze hier voor je op een rijtje. Dit zijn alle geheime Easter Eggs in Call of Duty Black Ops: Cold war.

Easter Eggs in Call of Duty Black ops: Cold War

Hieronder vind je wat geheimen die het spel waarschijnlijk een stuk leuker maken en waardoor je sommige dingen wat beter kunt begrijpen. Wist jij ze allemaal al? Zo niet, probeer ze eens uit, sommige zijn echt heel grappig. Heb jij ook nog een Easter Egg gevonden? Laat het ons dan weten! Hieronder lees je alles over de Easter Eggs in Call of Duty Black Ops: Cold War.

1. Zakhaev

In elke Call of Duty wordt er op de een of ander manier wel verwezen naar een ander spel uit de populaire reeks. Deze Easter Egg in Call of Duty Black Ops: Cold War doet dat ook. In de missie “Desperate Measures”. Hierin wordt je voorgesteld aan Imran Zakhaev. De echte fans zullen deze man vrijwel meteen herkenne als de jongere versie van een doelwit in Call of Duty 4: Modern Warfare. In de laatste Modern Warfare was de zoon van Imran, genaamd Victor Zakhaev, de tegenstander van Captain Price en zijn team. Best leuk om te weten dat beide verhalen dus tóch een klein beetje met elkaar te maken hebben.

2. De mascotte in Burger Town

Burger Town is één van de meest terugkomende merken in de Call of Duty serie. De fastfoodketen is al in meerdere spellen teruggekomen, zelfs in Warzone. Deze keer komt het ook terug maar met een Easter Egg in Call of Duty Black Ops: Cold War. Wanneer je de mascotte bij de Burger Town nadert, zie je op zijn rechterheup een rode knop. Je kunt op die knop je “Bestelling doorgeven”. Als je een aantal keer op die knop drukt, valt er een ‘Grenade Launcher’ uit zijn achterste… Ja echt waar. Wanneer je daarna door blijft drukken, dan zegt hij een aantal eigenaardige dingen die we helaas niet kunnen melden hier. Probeer het zelf eens en je staat versteld.

3. Oude Activision spellen

Activision, de mede-ontwikkelaar van Call of Duty Black Ops: Cold War, gaat al een tijdje mee in de game wereld. Door het hele verhaal heen kun je dus oude spellen van de ontwikkelaar vinden en zelfs bekijken! Tijdens de missie ‘Red Ligt Green Light’ kom je in een arcadehal. In deze hal komen allerlei oude spellen van Activision naar voren en je kunt ze zelfs bekijken.

4. Een wereld vol dansende zombies

Dit is misschien de beste Easter Egg in een Call of Duty game ooit. Deze Easter Egg in Call of Duty Black Ops: Cold War vindt plaats in de zombie-mode, om hem vrij te spelen, moet je een aantal stappen volgen:

  • Start een zombie-potje op en activeer de ‘Pack a Punch machine’
  • Daarna ga je door het paarse portaal in het midden van de kamer waardoor je in een andere wereld komt
  • In de wereld moet je door de mysterieuze ‘Aether Tunnel’
  • Na goed zoeken vind je een machine-onderdeel die je terug teleporteert naar de normale wereld
  • Daarna moet je op 5 ‘orbs’ schieten die verstopt zitten door de gehele map
  • Als je ze alle 5 gevonden hebt, wordt je opnieuw geteleporteerd naar een wereld vol dansende zombies. Als je goed kijkt zie je in het midden van de kamer zelfs een groepje zombies de ‘Coffin Dance’ doen.

Bekijk voor de volledige uitleg de video hieronder.

Watch on YouTube