Het is toch wel lekker, een fiets met een extra paar elektrische benen erin verwerkt. De e-bike wordt steeds populairder en je ziet hem meer en meer op de fietspaden. Begint het voor jou dan ook wel verleidelijk te worden? Dan hebben we een goede deal voor je klaar staan.

Goedkope e-bike te koop bij de Lidl

Lekker zoeven over de fietspaden, niet bezweet op je bestemming komen en dan ook nog eens sneller zijn. De droom van een e-bike komt bij iedereen steeds dichterbij. Maar veel mensen stellen het kopen ervan dan toch maar lang uit, omdat die krengen zo enorm duur zijn. Je legt zo een paar duizend euro neer voor een beetje een toffe e-bike. Maar look no further, want de goedkope e-bike mét een degelijke kwaliteit is gevonden. Supermarktketen Lidl gooit er namelijk een paar in een verleidelijke aanbieding.

e-bike

Zie hier meer info over deze Lidl e-bike.

 

Uitverkoop bij Lidl in e-bikes

Wil je de e-bikes een keertje voor een prijs onder de € 1.500 zien, dan heb je de juiste plek gevonden. Bij Lidl hebben ze namelijk een flinke sale gestart op een boel van hun e-bikes. In verschillende prijsklassen hebben ze de elektrische fietsen online gezet, maar we hebben wel een specifieke aanrader voor je.

De Nassau Officer E-bike is een ideale balans tussen prijs en kwaliteit, met de hoogste korting van allemaal. Op de 28 inch wielen kun je maar liefst 100 tot 150 km elektrisch fietsen, dankzij de goede accu. Met 7 versnellingen kun je op elk gewilde tempo fietsen en met een goede wind mee kun je dus aardige snelheden halen. Je kunt kiezen uit drie verschillende maten en het 27 kg zware ding laad je volledig op in 5 tot 7 uur. Als de batterij eerst helemaal leeg is gereden uiteraard.

e-bike

De adviesprijs voor deze e-bike van de Lidl was € 1.399, maar er wordt een mooie 28% korting overheen gegooid. Daarom vragen ze er nu nog maar € 999,- voor, een koopje als je kijkt naar veel andere merken. Zeker als je hem vergelijkt met deze dikke Mercedes-Benz e-bike, die ruim drie keer zo duur is.