Ben je nog in de markt voor een nieuwe e-bike? De elektrische fiets van Albert Heijn is nu verkrijgbaar. De populariteit van e-bikes lijkt geen limiet te kennen, en daar denkt de supermarktketen met deze e-bike dan ook goed op in te spelen.

Elektrische fiets van Albert Heijn

Supermarkten verkopen wel vaker willekeurige dingen die eigenlijk helemaal niet bij hun winkel passen, wederom kan dit daar een voorbeeld van zijn. De E-bike van de Albert Heijn betreft een instapmodel en dat is goed om je te beseffen. Je kunt dus rekening houden met een prima kwaliteit, zonder de meest moderne snufjes, maar wel voor een vriendelijke prijs. De elektrische fiets kost je zo’n 889 euro.

elektrische fiets van Albert Heijn

Villette Le Robuste

We nemen je even mee in wat deze e-bike je te bieden heeft. De elektrische fiets van Albert Heijn betreft een Villette Le Robuste. Hij heeft een voorwielmotor en 250 watt vermogen. Volgens de fabrikant heb je een actieradius tussen de 80 en 120 kilometer (al kan die 40 kilometer die er tussen zit een behoorlijk verschil maken), maar dit is onder de ideale omstandigheden. Of je die maximale radius eruit gaat krijgen durven we niet te zeggen, maar voor een stadsfiets belooft het voldoende te zijn. De e-bike beschikt over vijf verschillende modi om in te rijden en heeft trapondersteuning tot 25 km/u, dus als je harder wilt zul je toch echt even door moeten trappen.

Het voordeel zit hem in het uiterlijk. Niet alleen gaat een tof design flink in de kosten zitten, ook zijn ze voor dieven een stuk aantrekkelijker. Bij de e-bike van de Albert Heijn lijk je je te verplaatsen op een doodnormale stadsfiets. Maar dan met een motortje onder de bagagedrager. Verwacht qua design dan ook geen e-bike van Ducati, maar een gewone, lekker degelijke fiets/ Ondanks dat je hem koopt bij Albert Heijn heb je 10 jaar fabrieksgarantie op het stalen frame en twee jaar fabrieksgarantie op de accu, dus je zou er de komende jaren zonder zorgen op kunnen rijden, als je het 889 euro waard vindt.