Grote kans dat je er stiekem van droomt. Een mooie vrijstaande woning op een flinke lap grond, compleet met een waanzinnig mooi zwembad, pergola en een zee aan ruimte. Mocht je toevalligerwijs nog ergens vijf miljoen euro hebben liggen en klinkt de duurste woning van Overijssel als jouw droompaleis, check dan deze woning in Zenderen, tussen Hengelo en Almelo.

De duurste woning van Overijssel

De vraagprijs van 4.975.000 euro klinkt wellicht aan de hoge kant, maar na het bekijken van de foto’s zul je ervan overtuigd zijn dat dit, ook al is het dan meteen de duurste woning van Overijssel, een bijzonder redelijke vraagprijs is. Je krijgt er dan ook heel veel woongenot voor terug.

Extreem luxe afwerking

De duurste woning van Overijssel is zeker niet iets om je voor te schamen. Een kwalitatief extreem goede afwerking, rijke details en oog voor wooncomfort zijn slechts enkele termen om het geheel te beschrijven. Zelfs dan kom je nog superlatieven tekort. De hele woning is voorzien van een meer dan uitstekend videocamerasysteem zodat het geheel optimaal wordt bewaakt en beveiligd. Wat wooncomfort betreft kunnen we kort zijn: het is ideaal. Zo beschik je over een verwarmd zwembad, een eigen wellness centrum, bovendien is de woning voorzien van tal van domotica-toepassingen. Zo kun je de verwarming vanaf je smartphone bediening, zorg je voor een optimale verlichting in huis terwijl je nog onderweg bent en zorg je voor een warme kop koffie als je net bent gearriveerd na een dag werken.

duurste woning Overijssel

De woning

De duurste woning van Overijssel beschikt over een indrukwekkende entree met een al even imposante hal met garderobe, gastentoilet en trap naar eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van een perfect aangelegd parket, een zandstenen schouw, een eetkamer met schouw en openslaande tuindeuren. Een aparte TV-kamer met schuifdeuren naar de eetkamer en woonkeuken maken het compleet. Deze woonkeuken is voorzien van bijna alle denkbare kookapparatuur. De achterentree geeft toegang tot een tweede gastentoilet en biedt toegang naar de garage en het trappenhuis. Die garage is overigens groot genoeg voor drie auto’s.

Eerste verdieping

De eerste verdieping van de duurste woning van Overijssel is al minstens zo indrukwekkend. Hier vinden we naast de overloop met een aantal vaste kasten de master bedroom met open haard, een meer dan luxe badkamer met ligbad en inloopdouche. Via de vaste trap kom je bij de tweede verdieping. Hier is eveneens een zeer ruim slaapkamer met een eigen badkamer met inloopdouche.

duurste woning overijssel

Uitbreidingsmogelijkheden

Naast al dat moois zou je bijna vergeten dat de duurste woning van Overijssel ook nog eens een werkelijk prachtige tuin heeft. De onder architectuur aangelegde tuin heeft een fraai verwarmd zwembad, een veranda met elektrische heaters zodat je ook op een nazomerse dag heerlijk kunt ontspannen zonder het echt koud te hebben. De eveneens verwarmde terrassen maken een verblijf in de tuin tot een aangenaam tijdverdrijf. Je had het immers slechter kunnen treffen. Mocht het overigens zou zijn dat je actief bent in de paardensport, dan is deze woning ook ideaal voor jou. De woning is van verschillende gemakken als paardenboxen, een hooiopslag en een zadelkamer voorzien. Meer zien van de duurste woning van Overijssel? Kijk hier op de Funda-pagina.

Wil je het liever wat hogerop zoeken? Neem dan eens een kijkje naar de duurste woning van Drenthe.

Bron: Funda