Voor een echt leuke woning hoef je allang niet meer de landsgrenzen te verlaten. Ook in Nederland hebben we enkel prachtige juweeltjes in de verkoop staan. Het enige nadeel is vaak het prijskaartje, maar als je zonder blikken of blozen een paar miljoen kunt aftikken voor je nieuwe droomwoning, dan is er heel veel te koop. Zoals deze duurste woning van de provincie Utrecht. Voor ruim 9.5 miljoen euro is dit paleisje helemaal voor jou.

Dit landhuis is de duurste woning van Utrecht

Je zult zelden een huis zien wat zo mooi is als de woning in Den Dolder, net onder de rook van Zeist. Aan de Soestdijkerweg 10 -12 ligt dit magistrale pand met een perceel van 84.700 m². Die lap grond behelst een flinke tuin van 51.000 vierkante meter en een privé weiland van 33.000 vierkante meter. Dat laatste wordt overigens gewoon gepacht van Het Utrechts Landschap. Over de staat van de woning kunnen we kort zijn: dat is perfect. Het heeft niet alleen een perfecte uitstraling, het is ook nog eens gebouwd met de beste materialen die voor handen waren.

Villa Utrecht

Architectuur

De gigantisch grote tuin- en bospartij is aangelegd onder architectuur en de woning is ontworpen door de Antwerpse architect Axel Vervoort. Met een bruto woonoppervlak van bijna 1000 vierkante meter heb je een zee van ruimte om lekker je ding te doen. Deze woning in Den Dolder grossiert in grootsheid. Daarmee bedoelen we niet alleen de woonoppervlakte, maar ook de oprijlaan van ruim 300 meter. Deze bereik je na het openen van het elektrische poort en is niet zichtbaar vanaf de openbare weg. Je privacy is dus vanzelfsprekend.

villa utrecht 1 villa Utrecht

 

Golfbaan ‘De Lage Vuursche’ binnen handbereik

Ook de tuin heeft een leuk aansprekend detail: de terrassen zijn namelijk voorzien van vloerverwarming. Ook in de winter kun je dus lekker buiten zitten zonder koude voeten. Behalve de terrassen heb je ook de beschikking over een prachtig aangelegde vijverpartij, bergingen, paardenstallen, een paardenbak en een IJslander baan. Vanuit de tuin heb je direct toegang tot de golfbaan “De Lage Vuursche” en het bijbehorende wandelgebied. Ook scholen, winkels, sportfaciliteiten, diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn op korte afstand gelegen.

Miljoenen villa in Utrecht

Een comfortabel landhuis

Het landhuis zelf is voorzien van tal van comfort verhogende zaken zoals domotica, een optimale beveiliging, airconditioning, luxe sanitair en keukeninrichting, volledige isolatie, 100MB glasvezel en een Sonos geluidssysteem enzovoort. Mocht dat niet voldoende zijn om je te overtuigen: naast de woonkamer beschik je over zes slaapkamers en vier badkamers. De gehele woning is onderkelderd waardoor je nog ruimte over houdt voor een leuke wijnverzameling of jouw mancave. Snel een afspraak maken om een kijkje binnen te nemen dus.