De duurste villa in Nederland staat nu te koop. Dit kast van een huis is de overtreffende trap van luxe en dat is zeker terug te zien aan het prijskaartje. Mocht je hier willen wonen; het is mogelijk, maar je moet wel hele diepe zakken hebben.

De duurste villa in Nederland

Je ziet de term ‘duurste villa’ misschien wel vaker voorbij komen, maar dit is daadwerkelijk dé duurste villa in Nederland. Dit huis staat nu te koop voor een bedrag waar je mond van open valt. Natuurlijk krijg je er wel heel veel voor terug. Zo heeft deze geweldige villa 1580 vierkante meter aan woonoppervlak. Dat is bizar veel, dus dan zal het je ook niet verbazen dat het huis 37 kamers, 7 badkamers en 8 aparte toiletten heeft. Lang verhaal kort: er is meer, maar dan ook meer dan genoeg ruimte voor alles en iedereen.

duurste villa in Nederland

Normaal gesproken zou je opsommen wat een woning wél heeft, maar in dit geval kun je beter zeggen wat het huis niet heeft. Dit paleisje is namelijk van werkelijk alles voorzien. De villa heeft een zwembad en een villa. Nu is dat voor een villa op zich niet zo heel erg bijzonder, maar in de duurste villa van Nederland vind je veel meer dan dat. Zo heb je een speelkamer, eigen bibliotheek, tennisbaan, voetbalveld en nog veel meer, dus je zal je hier niet snel vervelen.

duurste villa in Nederland

Het koetshuis en ’t Jagthuysje

Naast het gigantische landhuis staan er ook nog twee andere huizen op het terrein waar je ‘u’ tegen zegt. Beide zijn omgebouwd tot volwaardige gasthuizen waar je mensen een prima vakantiegevoel zou kunnen geven. Ook in deze twee huisjes zul je niks tekortkomen, want ook zij zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten. Zie jij jezelf al helemaal zitten in de duurste villa van Nederland? Dan moet je serieus geld mee nemen, want hij staat te koop voor €15.750.000,-. Heb je dat geld niet liggen? Kijk dan eens naar het goedkoopste huis van Nederland. 

duurste villa in Nederlandduurste villa in Nederland