Als we het hebben over de termen ‘kijken, kijken, niet kopen’ is dit wel het beste voorbeeld dat erbij kunt pakken. Dit optrekje in Blaricum staat namelijk te koop op Funda voor een bizar hoge prijs. Iemand interesse? 

Droomhuis met zwembad(en)

De gelukkige bewoner van dit riante landhuis, van maar liefst 883 vierkante meter, heeft straks niks meer te klagen. De villa ligt tussen Laren en Blaricum in, een gebied dat ook wel ‘the garden of Amsterdam’ wordt genoemd. De woning is in 2006 met de best mogelijke materialen gebouwd en heeft, naast de nodige kamers, ook een binnenzwembad waar meneer of mevrouw een ochtendduik kan nemen. In de tuin vind je overigens ook een buitenbassin, dat binnen de kortste keren in een zwembad van 60 vierkante meter veranderd kan worden.

Parkeergarage voor zes auto’s

De villa die te koop staat op Funda heeft een oprijlaan van meer dan vijftig meter (lekker binnenkomertje, wel) en je kan met de inpandige garage zelfs kiezen waar jij je bolide wil parkeren. In de desbetreffende garage is er namelijk ruimte voor zes auto’s. Over de verdere ligging van de woning valt er ook weinig te klagen, je zit namelijk midden in het Gooisch Natuurreservaat. 

zwembad Blaricum parkeergarage Blaricum

Verdere luxueuze kenmerken van de woning

Je komt binnen in de ruime ontvangsthal met vide, waarna je de garderobe betreedt. Dan hebben we nog een heuse televisiekamer, overal een fenomenaal uitzicht op je tuin en een sauna. Aan ruimte om te sporten ontbreekt het je ook niet; er is een fitnessruimte aanwezig, net als een relaxruimte, een wijnkelder en vijf slaapkamers. Zo heb je alles binnen handbereik op je eigen perceel van 3.792 vierkante meters. 

De torenhoge prijs van de Gooische villa

Deze luxe woning in het Gooische Blaricum staat te koop op Funda voor het luttele bedrag van 5.545.000 miljoen euro. Hopelijk is de woning wel ruim genoeg voor je.