Vanavond strijden ze tegen Paris-Saint-Germain om een plek in de finale van de Champions League. De profvoetballers moeten natuurlijk wel in stijl aankomen op het trainingscomplex. Een aantal Manchester City spelers hebben hele dure auto’s. We zetten er een paar op een rijtje.

De dikke auto’s van Manchester City spelers

Als profvoetballer verdien je bakken met geld. Al helemaal als je bij Manchester City speelt. De club wordt gerund door rijke sjeiks en die weten wel hoe ze het geld moeten uitgeven. Met een hoop geld, koop je veel succes. Dat blijkt maar weer als je kijkt naar de afgelopen jaren van Manchester City. De club uit Manchester maakt kans om voor het eerst in de geschiedenis een plek in de finale van de Champions League te bemachtigen. We gaan vanavond zien of het ze gaat lukken. Om alvast warm te worden, genieten we van een aantal dure auto’s van Manchester City spelers.

5. Kevin de Bruyne

Kevin de Bruyne is uitgegroeid tot dé sterspeler van Manchester City. De Belg moet vanavond dus ook het verschil gaan maken om de Champions League te overlezen. Onlangs heeft hij zijn Mercedes G63 AMG met een minimale waarde van € 262.878,- verkocht. Hij zal deze brute wagen ondertussen wel verkocht hebben, maar de beste man zal niet met lege handen komen te staan, maak je daar maar geen zorgen om. Check hier in welke andere bolides hij reed.

4. Raheem Sterling

Ook Raheem Sterling bezit als Manchester City speler één van de duurste auto’s. Hij rijdt namelijk rond in een luxe Bentley Continental GT. Wij schatten de prijs van deze bolide rond de € 290.000,-. Daarnaast heeft hij ook nog een Bentley Bentayga en een aantal dikke Mercedessen in zijn garage staan.

3. Benjamin Mendy

Dan speelt-ie wel, dan speelt-ie weer niet. Je weet het eigenlijk nooit met Benjamin Mendy. Hij is uiteindelijk toch iets  wisselvalliger dan ze van tevoren misschien gehoopt hadden in Manchester. Hij weet wel hoe hij zijn geld moet uitgeven. De Ferrari-liefhebber heeft onder andere een ultra-zeldzame Ferrari F2X (€ 300.000,-) in de garage staan. Daarnaast steelt Mendy ook de show in een Ferrari F12 TDF die rond de € 400.000,- kost. Hier zijn er slechts 799 van gemaakt. Mocht je denken dat we er al waren: nee, natuurlijk niet. Zo zou hij afgelopen jaar een Lamborghini van 4 ton rijden waar nog geen verzekering op zat.

1. Sergio Aguero

Een van de duurste auto van de Manchester City spelers is een Lamborghini Aventador. Een droomauto voor velen van ons. Sergio Aguero (en doelman Ederson) hebben er een weten te bemachtigen voor een prijs van minimaal € 400.000,-, wat een prachtding. Uiteraard is dat niet de enige bolide die de spits rijdt.