Bier drinken kunnen we allemaal wel, maar we vergeten net iets te vaak om er ook echt van te genieten. Als je dacht dat je voor de beste bierervaring in ons koude kikkerlandje of bij onze Duitse buren terecht moest zijn, dan kunnen wij je vertellen dat je er naast zit. Voor de ultieme bier-ervaring leg je in de Verenigde Staten een route af met de Durango Brew Train.

Met de Durango biertrein door Colorado

Je reist in een stoomlocomotief uit de jaren ’20 en mag gedurende jouw reis genieten van de mooie landschappen en diverse lokale zelf gebrouwen biertjes die Colorado rijk is. Hoewel onze voorkeur doorgaans uitgaat naar het rijden in brute wagens, moeten we toch toegeven dat deze biertrein ook wel wat heeft. Dit heeft natuurlijk ook met het feit te maken dat we geen bier kunnen drinken achter het stuur. Tijdens jouw treinreis hoef je je werkelijk nergens druk om te maken en dat is ook weleens lekker.

Durango biertrein colorado gewoonvoorhem 1

Je wordt compleet in de watten gelegd en er zal niks ontbreken aan jouw exclusieve biertrip in Colorado. De trein zal om 10 uur ’s ochtends vertrekken, vanuit het stadje Durango in Animas Valley. Passengers please stay seated, want jij hoeft je geen centimeter te verroeren om aan jouw goudgele maatje te komen. Met een knip in de vingers en jij bent weer voorzien van een overheerlijk koud biertje. Drink je bier onder het genot van live muziek en de adembenemende natuur van de Cascade Canyon. Hier zal je ook genoeg tijd hebben om de natuur in je op te nemen en je maag te vullen met een overheerlijke lunch in Bavariastijl.

Durango biertrein colorado gewoonvoorhem 2

Of je nou een echte bierkenner bent of gewoon een levensgenieter, deze trip heeft aan iedereen gedacht. Er zijn verschillende bierexperts aanwezig die jou alles vertellen over onze beste vriend en graag hun biersamples met je delen. Helaas zit er aan alles een einde en zal deze bierervaring rond kwart voor 5 eindigenWees wel snel met het inschrijven voor deze trip, want deze trein rijdt slechts twee keer per jaar.