Je kent Selena Gomez vast wel. De beeldschone vrouw is bekend van het spelen in verschillende Disney series en zingt de sterren van de hemel in haar verschillende hits. Wij denken alleen niet dat jij de dubbelganger van Selena Gomez ook kent. Sofia Solares lijkt als 2 druppels water op de superster. Daar kunnen wij van genieten.

Selena Gomez

Selena Gomez is een wereldster die bekend is geworden van het spelen in de Disney serie ‘Wizards of Waverly Place’. In deze serie speelt ze de rol van Alex Russo. Daarna heeft ze veel gastrollen gehad in verschillende films en series. Verder heeft ze een eigen kledinglijn genaamd ‘Dream out Loud’ en is ze nu vooral bekend als solo-zangeres. Zo heeft ze al hits gescoord als ‘Back to you’, ‘It ain’t me’ en ‘We don’t talk anymore’ samen met Charlie Puth.

View this post on Instagram

On the set of boyfriend ๐ŸŒน

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Dubbelganger van Selena Gomez

Misschien heb je er zelf ook wel รฉรฉn, een dubbelganger. Iemand die precies op jou lijkt. In dit geval vinden wij het helemaal niet erg. We hebben namelijk de dubbelganger van Selena Gomez gevonden. De Mexicaanse Sofia Solares lijkt sprekend op Selena. De 26 jarige Sofia is bekend van Instagram. Met bijna 700 duizend volgers kun je zeggen dat ze al een best grote fanbase heeft, en daar horen wij bij!

View this post on Instagram

Hoy me hice dos coletitas ๐Ÿป๐Ÿ–ค

A post shared by Sofia Solares (@sofisolars) on

View this post on Instagram

๐Ÿ’‹

A post shared by Sofia Solares (@sofisolars) on

Zeg nou eerlijk, dit is toch precies Selena Gomez? Het Instagram-model post vooral veel over fashion en lifestyle (en van haar zelf). Ook is ze bekend op TikTok, onlangs tikte ze daar de 350 duizend volgers aan. Ze is bekend geworden doordat ze op Selena lijkt. Zo erg is het dus helemaal niet om de dubbelganger van Selena Gomez te zijn.

Look-a-likes

Er komen wel vaker dubbelgangers van celebrities voorbij. Wat dacht je van de dubbelganger van Ariana Grande, of de sprekende look-a-like van Jennifer Lopez. Stuk voor stuk mooie vrouwen om te zien.