Tja, je hebt gulle gevers én je hebt gulle gevers. Drake is er zo eentje. De Canadese rapper wilde zijn fans bedanken en gaf daarom 1 miljoen dollar aan Bitcoin weg tijdens een livestream op Twitch.

Zwemmen in het geld in Drakeasphere

Drake gaf maar liefst 35 Bitcoin weg tijdens een livestream op Twitch. Deze actie kwam tot stand in samenwerking met betsite Stake.com. Hoewel 35 Bitcoin misschien klinkt als weinig, komt dat al snel neer op een dikke 1 miljoen dollar. Met de weggeefactie wil de rapper ervoor zorgen dat niet alleen hijzelf kan profiteren van zijn succes: ook zijn fans moeten kunnen zwemmen in het geld – welkom in de Drakeasphere! De gulle weggeefactie vond plaats na afloop van een Twitch-livestream waarin te zien was hoe Drake zijn geluk beproefde in een online casino.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi)

Fans konden geluk niet op

De één na de andere fan kon zich gelukkig prijzen na de weggeefactie van Drake. Zo konden random fans rekenen op bedragen die opliepen tot 75.000 dollar waard aan Bitcoin (2.6 BTC). In totaal gaf hij een dikke 1 miljoen dollar weg aan fans over heel de wereld. Kan je nu wel door de grond zakken dat je niet eventjes hebt meegekeken naar de gokkunsten van Drake? Niet getreurd. Volgens Stake.com zal Drake later dit jaar terugkeren naar het platform voor livestreaming en meer crypto weggeven aan mensen op Twitch.

Drake de grote winnaar én grote verliezer

Hoewel een groot deel van zijn fans als winnaars naar huis gingen, kwam Drake zelf van een koude kermis thuis. Fans konden zien hoe de gokgrage rapper in één keer een dikke 18 miljoen dollar won door op zijn geluksgetal 11 in te zetten op de roulettetafel. Jammer genoeg wist de rapper niet van ophouden en zag hij zijn winst uiteindelijk verdampen. De totale schade? Een slordige 20 miljoen dollar. Een bedrag waar de Canadese artiest hoogst waarschijnlijk niet wakker van ligt; zijn totale vermogen wordt geschat op 200 miljoen dollar.

Het is niet de eerste keer dat Drake geld verliest met gokken. Onlangs verloor hij nog een bizar bedrag met een weddenschap.