Met al het huidige SUV-geweld op de markt kunnen we begrijpen dat het moeilijk kiezen is, mocht jij niet merktrouw zijn of willen vertrouwen in ‘iene miene mutte’. Vandaar dat ze bij CarWow een Dragrace hebben georganiseerd die tussen de meest gewilde SUV’s op de markt moet uitwijzen wie in ieder geval de snelste is! Wat los van het marketingaspect toch best wel interessant is.

In het volgende filmpje zie je hoe Mat plaatsneemt in de Tesla Model X P100D, rapper Professor Green in de AMG G 63, Yianni uit Yiannimize in zijn eigen Lamborghini Urus, terwijl de vierde deelnemer liever anoniem blijft in de Range Rover Sport SVR. Om erachter te komen wie de snelste is, hoef je alleen nog op play te drukken:

Dragrace

Het is inmiddels geen onbekende meer in de autowereld: de dragrace. Niet alleen deelden we onlangs een Toyota Supra met je die binnen 1.2 seconde naar de 100 km/u schoot, ook zagen we Tesla het al eerder opnemen tegen benzineauto’s in de dragrace der supercars! Om nog maar te zwijgen over de Dragrace waarin onder andere een F16, Kawaski H2R en Formule 1 uitmaakten wie de snelste is!