We leven inmiddels in mei 2019, de introductiemaand van een revolutionaire draagbare gasbarbecue! Met de nomadiQ zeggen we vaarwel tegen winters ongenoegen en kunnen we de zomer al bijna ruiken. Dergelijke aroma’s maken natuurlijk een hoop los op het Noordelijk halfrond. Niet alleen kunnen we uitkijken naar een betere gemoedstoestand, meer naakt en dat bronzige welvaartskleurtje, ook brengt het seizoen meer variatie naar de smaakpapillen!

Met de zelf aangemaakte vitamine D’tjes breekt de tijd namelijk aan voor andere vitamines. Wat te denken van de B-vitamines en ijzer in vlees, goede vetzuren en vitamine D in vis of de antioxidanten en vitaminen A en C en B in maïs? Het toeval bestaat dat deze allen nog beter smaken als je er een vleugje barbecue van nomadiQ aan toevoegt. Benieuwd naar het hele recept? Laat ons je dan meer zien en vertellen over deze draagbare gasbarbecue.

Draagbare gasbarbecue van nomadiQ

Dankzij nomadiQ verrijk je jouw zomer niet alleen met een welverdiende vakantie, maar ook met de heerlijkste vrije dagen. Er gaat namelijk geen goede dag voorbij zonder BBQ. En vrij zijn ze zeker: of je nu naar het strand gaat, het park induikt of een dagje vertoeft op de boot, de nomadiQ BBQ voelt zich overal met jou thuis. Bovendien weegt ‘s werelds eerste ultra lichtgewicht gasbarbecue slechts 5.6 kg, waardoor ‘ie zich gemakkelijk laat meenemen.

Draagbare gasbarbecue van nomadiQ 2

Daarnaast is de nomadiQ door zijn compacte design en inventieve techniek ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Binnen 20 seconden haal jij de barbecue uit de tas en klap je ‘m uit. Wanneer je via de schroefconnectie het gas aansluit is ‘ie praktisch gezien direct klaar voor gebruik. Het mooie van deze premium BBQ is de beschikking over twee afzonderlijk van elkaar te bedienen grillgedeeltes. Hierdoor is het mogelijk om uiteenlopende producten, die een andere temperatuur nodig hebben, tegelijkertijd te bereiden op een totaal gril oppervlakte van maar liefst 1.460 vierkante centimeter.

Een geluksmomentje voor jou, familie en vrienden

Als je het zo leest kun je vast wel begrijpen dat je hier heel veel mensen blij mee gaat maken. Los van het design biedt deze draagbare gasbarbecue van nomadiQ namelijk de vrijheid om op elke gewenste locatie ter wereld dat speciale geluksmoment te realiseren met vrienden en familie. Zonder de lasten te dragen van kooltjes en andere vervuilende of tijdrovende toestanden.

Je kunt nu denken dat €399,00 geen geld is voor een smaakvolle, kwalitatieve en comfortabele zomer! Check daarom de officiële website van nomadiQ. Vanaf eind mei is de complete set ook verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken (luxe kookwinkels) en o.a. De Bijenkorf, FonQ, Bol, Coolblue voor € 429,00.